Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Vitamīnu vietā iedzer narkotikas: Stāsta cietusī

© Ekrānšāviņš no video

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Toksikoloģijas un sepses klīnikā šonedēļ samērā bezpalīdzīgā stāvoklī nonāca 39 gadus veca sieviete ar savu 18 gadus veco meitu, kuru pēc sludinājuma pasūtītās magnija tabletes izrādījās narkotikas.

LTV "Panorāma" satikās ar abām sievietēm slimnīcā.

Pirms dažām dienām 39 gadus vecā Inga un viņas 18 gadus vecā meita nonāca narkotiku varā. "Acis bija tādas kā aizmiglojušās un biju pavisam citā pasaulē, kad nesaproti, kas ar tevi notiek," atklāja māte.

Meita teic, ka viņai nav bijis tik traki kā mammai. Meitai šķitis, ka "viss ir tā kā viegli, viegli, bet tajā pašā laikā grūti - viss bija tādā kā palēninājumā," par ekstazī ietekmi stāsta meitene.

Izrādās, abas sievietes "iekritušas" uz sludinājumu kādā reklāmas lapelē, kas piedāvāja vitamīnus, magnija tabletes. Māte Inga iepriekš dzirdējusi labas atsauksmes par šo līdzekli, tāpēc lūkojusi tos sagādāt.

"Tās reklāmas gāja, un biju dzirdējusi, ka daudziem tās ļoti labi palīdz," "Panorāmai" klāsta Inga. Viņa un meita paņēmušas tikai pa vienai tabletītei, un "sanāca šis rezultāts". Tādu gan abas sievietes nebija gaidījušas.