Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Daugavpils pilsētas domē pazuduši dokumenti; informēts KNAB

© Lauris Aizupietis/F64

Daugavpils pilsētas domē veicot atsevišķu iepirkumu pārbaudi, tika konstatēta dokumentu pazušana, par ko preses konferencē informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš.

Lieta ir saistīta ar vispārīgās vienošanās ar iepirkuma uzvarētāju par piena produktu piegādi Daugavpils mācību iestādēm pazušanu 2016.gada augustā. Iepirkuma summa sastādīja apmēram 275 tūkstoši eiro.

Iepirkumā uzvarējušais uzņēmums ,,Junona Bep” 2016. gada augustā parakstīja līgumu ar Daugavpils Izglītības pārvaldi un sāka piena produkcijas piegādi Daugavpils 16.vidusskolai, tikmēr domes iepriekšējā vadība lika parakstītās vispārīgās vienošanās oriģinālus nogādāt uz domi, kur tie arī nozuda.

F64 Photo Agency

Iepirkuma locekļiem tika paziņots, ka vispārīgā vienošanās ar uzņēmumu ,,Junona Bep” netika parakstīta un tika veikts jauns iepirkums, kurā uzvarēja jau ,,Latgales Piens”.

Daugavpils pašvaldības priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš pieļauj, ka iepriekšējā domes vadība bija ieinteresēta, lai konkursā uzvarētu tieši AS ,,Latgales Piens”. Par notikušo ir informēts Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs.