Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

SVARĪGA informācija "Bite" klientiem - pieaugs rēķini

© Ekrānšāviņš

"Šobrīd telefons ir kļuvis par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu ikviena dzīvē. Mēs Bitē novērtējam strauji augošās klientu prasības pēc jauniem pakalpojumiem, kvalitatīviem sakariem, arvien lielāka interneta apjoma un ērtāka servisa. Vai tas būtu ikvakara zvans savējiem uz Īriju, rīta ziņu izlaidums telefonā pa ceļam uz darbu vai droša iepirkšanās internetā. Un mums tam jābūt gataviem. Tā ir mūsu atbildība – būvēt, plānot, investēt un radīt, lai Jūs izbaudītu tehnoloģiskās iespējas, no kurām agrāk varbūt atturēja dažādi ierobežojumi," lasāms vēstulē, ko mobilo sakaru operators "Bite Latvija" nosūtījis saviem klientiem.

"Tādēļ speram nākamo soli, un no 1. jūnija visiem Bites klientiem būs jauni un krietni bagātīgāki tarifu plāni telefoniem, kas sniegs saziņas brīvību ne tikai Latvijā, bet arī ceļojot, jo sazvanīties un sūtīt īsziņas Eiropā varēsiet gluži kā mājās; iespēju no Latvijas sazvanīties ar savējiem Eiropā; internetu lietošanai gan Latvijā, gan Eiropā.

Esam parūpējušies arī par dažādiem bonusiem, ko visi varēs izmēģināt:
antivīrusu pakalpojumu, kas brīdinās par iespējamiem draudiem internetā un palīdzēs paaugstināt personisko datu drošību telefonā, lai varētu norēķināties par pirkumiem, veikt citus maksājumus vai uzglabāt sev svarīgu informāciju; ekrāna apdrošināšanu jaunam telefonam; TOP aplikācijas, ko mūsu klienti jau paspējuši novērtēt, lietošanai, netērējot megabaitus.

Mēs vienmēr esam bijuši godīgi un atklāti pret saviem klientiem. Jaunajiem tarifu plāniem būs citas cenas. Iespējams, kāds to sauks par cenu paaugstināšanu, un daļēji tā būs tiesa, jo ikmēneša rēķins pieaugs. Taču tajā pašā laikā būs cits, kas redzēs un novērtēs, ka turpmāk saņems krietni, krietni vairāk. Jo mums vienmēr bijis svarīgi klientiem nodrošināt pēc iespējas izdevīgāk to, ko piedāvā jaunākās tehnoloģijas," rakstīts vēstulē.

Cenas pieaugs par diviem vai trīs eiro. Tarifu plāns "Bite 500 MB" maksās 8,50 eiro mēnesī, tarifu plāns "Bite 2 GB" - 11,50 eiro mēnesī, tarifu plāns "Bite 5 GB" - 14,50 eiro mēnesī, tarifu plāns "Bite 10 GB" - 18,50 eiro mēnesī, tarifu plāns "Bite Neierobežots" - 22,50 eiro mēnesī

"Bite" pārstāve Anete Lukstiņa aģentūrai LETA skaidroja, ka jaunajiem klientiem tarifi pieejami no šodienas, bet esošajiem klientiem - no 1.maija, jo tarifu plānu maiņa notiek ar nākamā mēneša pirmo datumu. "Tie klienti, kuri paši nepieteiksies kādam citam tarifu plānam, no 1.jūnija tiks pārcelti uz kādu no jaunajiem tarifu plāniem, kas ir pēc iespējas tuvāks šī brīža lietotājam. Katram klientam ir izsūtīta vēstule ar informāciju un piedāvājumu, kurā arī aprakstītas visas izmaiņas," sacīja "Bite" pārstāve.

Uzņēmuma pārstāvji arī norādīja, ka dotie tarifa plāni ir pamata tarifi, bet uzņēmums piedāvā vēl divus tarifu plānus - "Starts" un "Vietējais 100 MB". Tarifu plāns "Starts" par diviem eiro mēnesī piedāvā veikt 30 minūtes zvanu un nosūtīt 30 SMS Latvijā un Eiropā, ka arī izmantot mobilos datus par 0,10 eiro MB, kā arī bez maksas saņemt ekrāna apdrošināšanu uz mēnesi.

Tikmēr "Vietējais 100 MB" ļauj klientiem veikt neierobežotus zvanus uz populārākajiem tīkliem Latvijā, izmantot 100 MB mobilo datu Latvijā, veikt 50 minūtes starptautisko zvanu uz Eiropu, kā arī piedāvā bezmaksas ekrāna apdrošināšanu uz vienu mēnesi.

"Bite Latvija" pērn strādāja ar 79,668 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 16,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 30,6% un bija 8,645 miljoni eiro. Šie ir konsolidētie "Bite Latvija" un meitasuzņēmuma "TeleTower" finanšu dati.