Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Latvijā

Kāpēc nojaukta leģendārās Purva Intas māja?

© facebook.com/ Ivars Zviedris

Pirms vairākām nedēļām mūžībā devās filmas "Dokumentālists" zvaigznes Purva Inta. Jau vairākkārt vēstīts, ka savus pēdējos dzīves mēnešus sieviete pavadīja sociālās aprūpes mājās. Kā noskaidrojis portāls "kasjauns.lv", tad vien divus mēnešus pirms Intas nāves viņas māja purva malā tikusi nojaukta.

Portāls "kasjauns.lv" informē, ka Lielā Ķemerļu tīreļa malā dzīvojusi kopš 1988.gada. Namā viņa mitinājusies vien kopā ar savu suņuku. Tie, kuri bija devušies uz purvu Intu, iespējams, bija sastapuši jau pirms Ivara Zviedra filmas "Dokumentālists" uzņemšanas.

"Kasjauns.lv" norāda, ka tie, kuri devās uz mūžībā aizgājušās Intas bērēm zina, ka nu viņas mājas purva malā nojauktas. Filmas režisors Ivars Zviedris žurnālam "Kas jauns" uzsvēris, ka Inta un viņš janvārī bija ieradušies vecajā kundzes mītnē, kurai pati Inta izsitusi visus logus.

Ķemeru Nacionālā parka pārstāvis pastāstījis, ka māja, kurā Purva Inta mitinājusies vairāk nekā 20 gadus jau sen vajadzējis nojaukt, tomēr tas nav darīts, jo tajā mitinājusies "Dokumentālista" zvaigzne. Kā izrādās, tad ēkas stāvoklis bijis katastrofāsl, informē "kasjauns.lv".

AVOTS: kasjauns.lv