Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Latvijā

Uzzini, kādu medaļu šogad saņems "Lattelecom Rīgas maratona" dalībnieki

© Lattelecom Rīgas maratons

Jau šī gada 13. un 14.maijā Rīgas ielās būs redzami simtiem skrējēji, kuri sacentīsies kādā no "Lattelecom Rīgas maratona" distancēm. Iespējams, apzinīgākie sacensību dalībnieki gatavošanos startam sākuši jau pirms vairākiem mēnešiem. Tikmēr sacensību rīkotāji aktīvi turpina gatavoties lielajam notikumam un prezentējuši šī gada sacensību medaļas.

"Lattelecom Rīgas maratona" organizatori šodien Rātsnamā preses konferencē informēja par 2017.gada Maratona nedēļas nogales programmu 13.maijā un 14.maijā, "Lattelecom" piedāvāto televīzijas saturu un tiešraidi, "Rimi" Bērnu dienas aprisēm un īpašajiem skriešanas jaunumiem bērniem, Latvijas čempionātu maratonā un citām šā gada "Lattelecom Rīgas maratona" aktualitātēm.

Šogad ikviens maratona dalībnieks finišā tiks sveikts ar Visvalža Asara veidoto sacensību medaļu. Tajā šogad izveidots gan senais, gan mūsdienu Rīgas attainojums.

Tāpat kā citus gadus arī šogad ikviens varēs iegādāties oficiālo maratona t-kreklu, kura autors 2017.gadā ir Raimonds Staprāns.