Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

LABDARĪBAS PROJEKTS: Iepriecini senioru, uzrakstot viņam vēstuli

NSUS foto © Facebook

„249 cilvēki ļoti gaida šo Tavu sirsnīgo vēstuli jeb apsveikumu! Nekavējies! Lai šis projekts nes tikai un vienīgi pozitīvas emocijas un ticu, ka taps vairāk priecīgu sirsniņu uz pasaules,” savā facebook kontā aicina NSUS labdarības biedrība, īstenojot labdarības projektu „Eņģeļa pasts / No Sirds Uz Sirdi”.

„Kļūsti par Eņģeli kādam vientuļajam vecajam cilvēkam pansijā jeb ārpus tās, vai kādam citam vientuļam cilvēkam, cilvēkam ar īpašām vajadzībām un iepriecini viņu, padari viņa ikdienu krāsaināku. Nosūti viņam ar roku rakstītu kartiņu svētkos, ar roku rakstītu uzmundrinošu vēstuli ikdienā un iespējams, ka saņemsi arī atbildi no viņa.

Ņem baltu lapu, piepildi to ar krāsām, emocijām, uzmundrinājumiem, pozitīviem un spēcinošiem vārdiem un ļauj, lai Eņģeļi to nogādā vientuļajam, vecajam, īpašajam cilvēkam tieši rokās, kā pārsteigumu .... un tici, ka tas būs tā vērts.

Pansijās, sociālajos aprūpes centros un ciemos dzīvo ne tikai vecie cilvēki bet arī jauni, kuriem ir veselības problēmas. Arī viņi būs priecīgi saņemt no Tevis pozitīvo sveicienu! :Saraksta ļaudis par šo projektu neko nezin, tas viņiem būs pārsteigums.

Pēc tā, kā tika saņemtas pirmās vēstules oktobrī, bija jautājumi no vēstuļu saņēmējiem: "Vai man?", "Vai tiešām man?", "Kāpēc man?", un daudz izbrīna, pārsteigtu acu skatu un prieka asaras ..... pat tie, kuri bija vienaldzīgie vīri, ik pa laikam turpina klusiņām pārlasīt vakaros šos sūtījumus un klusām priecāties.......tas arī viņus aizskāra un lika sasilt viņu sirsniņām.

Norādi arī savu atpakaļ adresi (ja vēlies), iespējams, ka seniors vēlēsies Tev atbildēt. Aploksnes arī drīkst būt krāsainas, skaistiem zīmējumiem, prieku nesoša. Esi radošs un radi BRĪNUMU!"

Cilvēki, kam var sūtīt vēstuli, atrodami šeit: http://nsus.lv/engela-pasts/449-engela-pasts.html