Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Limbažos degusi māja 100 kvadrātmetru platībā

© F64

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 29.septembra plkst. 6.30 līdz 30.septembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 45 izsaukumus – 18 uz ugunsgrēku dzēšanu un 21 uz glābšanas darbiem, bet seši no izsaukumiem bija maldinājumi.

Plkst. 20.47 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Sārmes ielu Limbažos, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka 100m2 platībā deg dzīvojamā māja un tai iebrucis jumts, savukārt blakus esošās dzīvojamās mājas jumta konstrukcijas dega 1m2 platībā. šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 1.22.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, koks, siena ruļļi, apkures katls un elektrovadi, apgaismes laterna, traktors, pirts, divi šķūņi un sodrēji ēkas dūmvadā.

Vakardien ugunsdzēsēji glābēji Rīgā no Daugavas upes izcēla noslīkušu vīrieti, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, glābēji vakardien Smiltenē no atejas bedres izcēla tajā iekritušu suni, bet Daugavpilī no 9 metrus dziļas akas izcēla kaķi.