Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Vīrietis šokēts par vienaldzīgo ārstu attieksmi slimnīcā Talsos

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Kādam vīrietis Līgo dienā, 23. jūnijā, nācās piedzīvot nepatīkamu slimnīcas darbinieku un ārsta attieksmi.

"Pirms stundas nācās apmeklēt Ziemeļkurzemes Reģionālo slimnīcu Talsos. Kaklā bija iedūrusies asaka no ļoti garšīgiem lucīšiem. Pats nu nekā nevarēju tikt galā un tautas metodes ar rupjmaizi utt. nepalīdzēja," 23. jūnija vakarā savā Facebook lapā raksta vīrietis.

"Uzņemšanā sieviete gados, pat neko vēl neredzējusi sāka attaisnoties, ka "iepriekšējo reizi jau neko nevarēja izdarīt" - saproti, kā gribi, laikam negrib ņemties ar mani. Atnāk vēl viena sieviete, savā starpā sāk kaut ko murmināt, "kurš tad to darīs", saviebtām sejām, manāmi, esmu traucēklis viņu idillei. Prasu - man braukt prom? - Ar sāpīgu smaidu uz sejas - tūliņ atnāks ārsts - paskatīsies," piedzīvotajā dalās vīrietis.

"Aizved mani uz procedūru kabinetu, atnāk ārsts. Galīgi nekāds, "gariem zobiem" iebāza koka lāpstiņu mutē, no metra attāluma, taisnām rokām paskatījās, paspīdināja 3 sekundes un novilka "nu es neko neredzu". "Brauc uz Rīgu pie LORa" - tas bija tas, ko jau bij sagatavojis nākot no sava atpūtas dīvāna," vīrietim norādīja ārsts.

Mājās vīrietis paša spēkiem atbrīvojās no svešķermeņa.