Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Vecrīgā par narkotisko vielu iegādi aizturēts ārzemnieks

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Piektdien, 17. jūnijā, Centra pārvaldes darbinieki Vecrīgā pamanīja personu, kura iepriekš bija nonākusi policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem. Vīrietis sarunājās ar kādu personu, pamanot policijas tuvošanos, viņš sāka manāmi uztraukties un steidzīgi devās prom. Otrs vīrietis palika uz vietas. Pārrunu laikā, noskaidrots, ka persona ir ārvalstu pilsonis.

Jautājot par narkotisko vielu, iespējamo, pirkumu, vīrietis manāmi uztraucās un centās kaut ko paslēpt bikšu kabatā. Ārzemnieks noliedza, ka būtu veicis narkotisko vielu pirkumu, taču lūdzot uzrādīt kabatas saturu, vīrietis atzinās, ka pāris minūtes pirms policijas ierašanās viņš iedevis tirgonim 80 eiro par vienu gramu kokaīna. Pie personas atrasts iepakojums ar nezināmas izcelsmes baltu pulverveida vielu. Vīrietis kārtības sargiem pastāstīja, ka narkotisko vielu tirgoni esot saticis Vecrīgā, sākotnēji esot atteicies no kokaīna, taču vēlāk pārdomājis.

Vīrietis aizturēts un nogādāts Valsts policijā tālāko procesuālo darbību veikšanai. Tāpat Valsts policijai nodota informācija par iespējamo tirgotāju, kuram pašvaldības policisti jau bija noskaidrojuši identitāti.