Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS: Izmaiņas Rolanda Ūdra veselības stāvoklī

© F64

Izskanējušas labas ziņas par mūziķa, grupas «The Hobos» līdera Rolanda Ūdra (40) veselības stāvokli. Pēc nepilna mēneša, ko Ūdrītis pēc piedzīvotā ceļu satiksmes negadījuma pavadīja bezsamaņā, viņš beidzot ir atvēris acis.

»Vakara Ziņas« jau vēstīja, ka 17. janvārī aptuveni pulksten 15.40 ceļu satiksmes negadījumā Rīgā, Artilērijas ielas posmā starp Aleksandra Čaka ielu un Krāsotāju ielu, «Subaru» markas automašīna uzbraukusi Rolandam, kurš notikuma vietā guva smagas traumas un tūlīt pat ieslīga bezsamaņā. Visu laiku Rolands atrodas Gaiļezera slimnīcā. Tikmēr mūziķa draugi, talanta cienītāji ziedoja viņam asinis un domāja labas domas, lai Rolands atgūtos. Mūziķi, kā vien spēj, palīdz arī Rolanda sievai Ilonai Balodei-Ūdrei, kurai jātiek galā ar sadzīves lietām un jāaudzina dēlēns Bārts, kas pasaulē nāca pērnā gada 16. decembrī.

Rolanda Ūdra ilggadējais draugs, arī mūziķis Aigars Krēsla, kas muzicē grupā «Jumprava», sarunā ar »Vakara Ziņām« pārliecinoši atzina, ka ar Rolandu viss būs kārtībā un viņš atmodīsies no komas. «Mēs visi «jumpravieši» esam pilnīgi pārliecināti, ka Rolands izķepurosies un viss būs kārtībā. Citu domu mums nav. Cilvēkiem uz pasaules gadās dažādi. Ir lielākas un mazākas veselības problēmas, bet ne mirkli nešaubāmies, ka ar Rolandu viss būs kārtībā. Tagad jau uz slimnīcu pie Rolanda netiekam, jo sakarā ar uzliesmojošo gripas epidēmiju slimnīcas ir ciet apmeklētājiem. Turklāt, kamēr Rolands atrodas intensīvajā nodaļā, mēs tāpat viņam klāt netiksim,» stāstīja Krēsla.

Mūziķu, ģimenes, tuvinieku labās domas, lūgšanas un uzmundrinājumi ir sadzirdēti. Kāds Rolanda paziņa, kas vēlējās palikt anonīms, jo atzina, ka Ūdrīša dzīvesbiedrei Ilonai Balodei-Ūdrei ļoti nepatīk, ka par šo situāciju tiek veidotas publikācijas, un viņa vispār nav vēlējusies, ka šī ziņa par vīra piedzīvoto negadījumu izplatās publiskajā telpā, pastāstīja – mūziķa talanta cienītājus var iepriecināt ar labām vēstīm. Proti, Rolands esot atvēris acis.

»Vakara Ziņas« novēl Ūdrītim atgūt veselību un turpināt priecēt klausītājus ar savu radošo daiļradi!