Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS: Ingrīda Circene atveseļojusies pēc smagām operācijām

© Ingrīda Punka

Pēc divām smagām operācijām un atveseļošanās procesa kādreizējā veselības ministre Ingrīda Circene (58) pamazām sāk apmeklēt saviesīgus pasākumus. Circenei atjaunojusies veselība, un viņa ir žirgta un dzīvespriecīga.

Pērnā gada vasarā veselības ministre Ingrīda Circene nāca klajā ar pēkšņu paziņojumu, ka ilgstošu veselības problēmu dēļ nolēmusi atkāpties no amata. Tobrīd politiķei tika veikta pirmā mugurkaula operācija, pēc kuras vajadzēja atgūties, tāpēc ministre nevarēja pildīt savus pienākumus. Šajā pavasarī, 31. martā, Circenei tepat Latvijā tika veikta otra smaga operācija. Sarunā ar »Vakara Ziņām« eksministre atklāj, ka šobrīd viņas darba vieta ir farmācijas kompānijas «Olainfarm» valdē. Pēc pārciestajām veselības likstām viņa palēnām sāk apmeklēt saviesīgus pasākumus un iziet sabiedrībā. «Es jau tā necenšos publiski stāstīt par savam veselības problēmām. Bet jāsaka, ka viegli man nebija. Ārstējos tepat Latvijā, jo uzskatu, ka pie mums ir labākie ārsti. Mums varbūt vienai otrai medicīnas telpai nav eiroremonta, bet mani kolēģi ārsti ir labākie speciālisti visā Eiropā,» stāsta Circene.

Eksministre piebilst, ka šobrīd dzīvo sevi saudzējošā režīmā un arī darbs viņai nesagādā stresu: «Es tiešām rūpējos, lai veselība saglabājas arī uz priekšdienām. Domāju, ka viss būs kārtībā, jo šķiet, ka esmu tikusi uz kājām. Kamēr atveseļojos, mani atbalstīja meita un mazbērni, kā arī ļoti daudz palīdzēja draudzenes. Tagad arī mainījušās manas dzīves prioritātes, jo arvien vairāk laika varu veltīt savai ģimenei un tuviem cilvēkiem.»