Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Dagilis izmisumā: Lai glābtu Radio 5, lūdz palīdzību sociālo tīklu lietotājiem

© facebook,

Kamēr aizvien biežāk izskan aicinājumi slēgt Latvijas Radio 5, tikmēr šīs radio stacijas direktors Kārlis Dagilis ķēries pie pēdējā salmiņa un izlēmis lūgt palīdzību sociālo tīklu lietotājiem.

„Pēdējā laikā arvien skaļāk atskan aicinājumi slēgt Latvijas Radio 5 un pārdalīt naudu komercmedijiem. Nav ne mazāko šaubu, ka aktīvākie kritiķi to dara, lai aizstāvētu atsevišķu komercradio intereses,” savā facebook profilā raksta K. Dagilis, kurš arī piekrīt, ka zināma daļa taisnības kritiķu sacītajā. „Atzīstu, ka LR5 vēl nav sasniedzis savas virsotnes un kādu ir aizskārusi necenzēta leksika. Tomēr, tas nedod tiesības kādu no mūsu 30 000 klausītājiem nosaukt par debīlu, kā to nesen privātajā video blogā izdarīja Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš,” aizvainots par Artusa Kaimiņa izteikumu ir K. Dagilis.

Tāpat arī K. Dagilis, ķēries pie pēdējā salmiņa un lūdzis sociālā tīkla facebook lietotājus atbalstīt Radio 5 „Ja nepiekrīti Kaimiņa kungam un European Hit Radio - LATVIA vadītājam Uģim Polim, un  ja tev ir svarīgi, ka jauniešiem ir pašiem savs sabiedriskais medijs, aicinu izteikt savu atbalstu Latvijas Radio 5, vienkārši nospiežot "like" vai "patīk" pogu mūsu radio Pieci lapai Facebook. Ja ar LR5 vēl neesi iepazinies, ienāc un apskati kaut daļu no tā, ienākot mūsu mājas lapā,” raksta Dagilis.

Jau ziņots, ka nesen Latvijas Radio 5 jeb Pieci.lv izpelnījās asu kritiku par to, ka sabiedriskā medija raidījumā "Pieliec punktu" izskanējusi necenzēta leksika. Tāpat arī valsts finansētā radio stacija nav izpildījusi un sasniegusi tai uzstādītos mērķus, līdz ar to parādījies viedoklis par iespējamu līdzekļu izšķērdēšanu.