Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

PALĪDZĒSIM: 5 gadus vecam zēnam nepieciešama līdzcilvēku iejūtība

© Publicitātes foto

Mazais Rojs Martins piedzima priekšlaicīgi, un viņa mazā dzīve sākās ar smagu slimību - uzreiz pēc piedzimšanas Rojam tika konstatēts asinsizplūdums smadzenēs.

Zēna diagnoze ir centrālās nervu sistēmas bojājums, valodas attīstības aizture, autisms un sākumā bērna vecākiem pat tika teikts, ka mazais patstāvīgi nekad nebūs spējīgs staigāt, tomēr zēns izrādījās cīnītājs un  par spīti kavētajai attīstībai un centrālās nervu sistēmas bojājumiem, divu gadu vecumā patstāvīgi staigāt.

Šobrīd zēnam ir 5 gadi un, lai viņš spētu pilnvērtīgi attīstīties un pilnveidot savu komunikāciju, viņam nepieciešama speciāla terapija pēc ABA metodes, kura īpaši pielāgota bērniem ar autismu.

Lai sasniegtu maksimāli labākus rezultātus Roja Martina attīstības veicināšanā, zēna vecāki lūdz ziedotāju palīdzību gan ABA terapijas nodarbībām trīs reizes nedēļā, gan Mūzikas terapijai reizi nedēļā. Kopējās izmaksas šīm terapijām sastāda 2160 eiro un  ģimene ļoti cer, ka strādājot ar Roju pēc šīm metodēm, uzlabosies bērna veselības stāvoklis.

Fonds "Ziedot.lv"

Reģ. Nr.: 40008078226

HABALV22

LV95HABA0551006150241

Palīdzība Rojam Martinam Šņoriņam