Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Latvijā

AIZKUSTINOŠS STĀSTS: Liktenis vēl nav ļāvis (pus)māsām satikties

© F64

Ar raidījuma „Gaidi mani” (ŽDI MEŅA ) starpniecību tuvinieki meklē savus radiniekus Latvijā, kuri varētu dzīvot Ventspilī vai tuvākā apkaimē, informē raidījuma brīvprātīgais Mārtiņš Ziebergs. Tiek meklēta meitene vārdā Solvita.

Savu vecāko māsiņu Solvitu meklē  Kristīne Anosova (Sergeja meita). Lūk, ko viņa raksta: „Mans tēvs - Sergejs Anosovs - dienēja laikā no 1988. - 1990. gadam Ventspilī. Viņš bija robežsargs. Dienesta laikā viņš iepazinās ar meiteni vārdā Anita. Drīz pēc tam manu tēvu pārcēla uz posteni, kurš atradās blakus Akmensraga bākai. Visu dienesta laiku viņi sarakstījās un satikās. Dienesta beigās Anita ar manu tēvu satikās stacijā un viņš aizbrauca uz mājām – Krieviju. 1990. gada beigās Anita bija atbraukusi ciemos pie viņa, taču 1991. gadā mans tēvs apprecējās ar citu meiteni. Kāzu priekšvakarā tēvs saņēma vēstuli no Anitas, ka viņa gaida bērniņu no mana tēva. Kad man palika 18 gadi, tēvs man izstāstīja, ka man Latvijā esot vecākā māsa vārdā Solvita. Diemžēl, bet visas adreses un fotokartiņas, kuras tēvs glabāja, sadega ugunsgrēkā 2010. gadā. Es ļoti gribētu atrast savu vecāko māsiņu.”

M. Ziebergs aicina iedzīvotājus, kas zina šo stāstu, nebūt vienaldzīgiem un palīdzēt māsām satikties. „Solvitas mamma Anita, lūdzu, atļaujiet māsām satikties,” mudina raidījuma brīvprātīgais. Jebkuru informāciju, kas palīdzētu radinieces meklēšanā, lūgums nodot M. Ziebergam. Viņa telefona numurs: 29923833. M. Ziebergs ir gandarīts, ka daudzi meklēšanas stāsti ir ar laimīgām beigām, cerams, ka arī šis tāds būs.