Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Latvijā

Meklē pazudušo Māsu asociācijas vadītāju

Jolantas Zālītes pazīmes: augums: 168 cm, kalsnas miesasbūves, mati īsi, gaiši blondi. Bija ģērbusies tumši pelēkā, pagarinātā mēteļjakā, tumši zilās džinsu biksēs. Līdzi bija paliela melnas krāsas ādas soma. Ikvienu, kam ir kāda informācija par J. Zālītes iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz nekavējoties ziņot, zvanot: 67086678, 20269017 vai 110. © Publicitātes foto

Pēdējais cilvēks no draugiem, kurš redzēja Jolantu Zālīti, Latvijas Māsu asociācijas vadītāju, bija viņas kolēģe Līga Ārente, viņas šķīrās sabiedriskā transporta pieturvietā Matīsa iela Rīgā ar norunu tikties nākamajā dienā darbā, lai gatavotos gaidāmajai Māsu konferencei. Kopš tā 3. februāra vakara J. Zālīte vairs nav redzēta.

«Mēs esam pilnīgā neziņā,» Neatkarīgajai atklāj J. Zālītes meita Sabīne Zālīte, kura nākamās dienas vakarā pēc mammas pazušanas vērsās policijā. «Mēs bieži sazvanījāmies, un, ja viņa būtu vēlējusies kaut kur doties prom vai būtu slima, viņa noteikti atstātu ziņu. Mamma ir ļoti atbildīgs cilvēks,» saka Sabīne, aicinot ikvienu atsaukties, kuram ir kāda informācija par Jolantas Zālītes atrašanās vietu. Parasti J. Zālīte pēc darba uz mājām devās ar 17. trolejbusu Purvciema virzienā, jo dzīvo Vaidavas ielā. Meita par mammas pazušanu uzzinājusi trešdienas (4. februāra) rītā, kad viņai zvanīts no mammas darbavietas, interesējoties, kur ir mamma, jo viņa nebija ieradusies darbā un sev netipiski – bija nokavējusi svarīgu tikšanos. «Es devos uz mammas mājām, viņas tur nebija, es sapratu, ka viņa nav bijusi mājās,» saka Sabīne.