Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Latvijā

Laiks gatavoties nūjošanas modes skatei

© publicitātes

Jau pēc divām nedēļām, 23. augustā, tiks dots starts Latvijas 5. nūjošanas festivālam.

Pagājušā gadā lieliskas emocijas izraisīja „sarkanais paklājs”, pa kuru pirms starta gāja modes skates dalībnieki, kuri bija ģērbušies 80 gadu stilā, jo pagājušā gadā svinējām pasaules nūjošanas 25gadi. Šogad mēs svinam savu mazo jubileju - 5.festivālu. Sarkanais paklājs būs atkal, un mēs Jūs gaidām ciemos ballītes kostīmos, gan maskās, gan smokingos, gan balles kleitās, gan vakarkleitās un „sarkanais paklājs” tiks izritināts tieši jums, kur pl.11.45 varēsiet demonstrēt savus tērpus visu dalībnieku, skatītāju un 6 žūrijas komisiju priekšā, kur katrs jums būs sagatavojis balvu savam favorītam, ko kolorītākie tērpu īpašnieki saņems apbalvošanas ceremonijas laikā.

Šogad jau tradicionāli darbosies veselības aleja, kur varēsiet uzzināt daudz interesantu lietu par savu veselību, kā to uzlabot, kā to nostiprināt. Darbosies pirts profesionāla pirtnieka pavadībā, ņemiet līdzi peldkostīmus, būs sporta ārsts, būs fizioterapeits, būs teipotājs, būs sporta uztura speciālists, būs aerobikas klubi ar paraugdemonstrējumiem, masāžas un daudz kas cits. Apbalvosim arī pašus ātrākos nūjotājus abās distancēs, bet pašās apbalvošanas beigās izlozēsim 10 dāvanu kartes no sporta veikala, un protams lielā, lielā torte pilnīgi visiem, uzreiz pēc izlozes. Pasākumu komentēs mūsu pašu konservatīvais Pēteris Neimanis, bet viņam palīgā nāks kolorītais itālis Roberto Meloni, pirms apbalvošanas Roberto mums arī uzdziedās.

Vēl tikai līdz šās nedēļas beigām reģistrējoties www.nujosanasfestivals.lv.

Un festivāla jaunums – afterpārtijs no pl.19.00 Ventspils Pludmales akvaparkā ar ballīti līdz pl. 1.00 naktī, kurā aicināti piedalīties visi nūjošanas entuziasti.