Gardēžiem

Vakar, 18:33 Pavasaris ir īstais laiks, kad kādu ēdienreizi aizstāt ar veselīgu, spirdzinošu, garšīgu un vitamīniem bagātu smūtiju! Vairāk »
 
20.aprīlis, 17:44 Salātlapu cienītājiem šie nav labākie laiki, jo otrpus okeānam izcēlusies masveida zarnu nūjiņu, jeb E. coli, baktēriju epidēmija, ziņo New York Times. Vairāk »
 
20.aprīlis, 11:42 Nacionālās apvienības līdzpriekšsēdētājs, Saeimas deputāts Raivis Dzintars sociālajā tīklā Facebook izbrīnīts par atklājumu lielveikalā. Vairāk »
 
19.aprīlis, 16:15 Oregonas štata ASV beķereja ''Wolferman'' uzstādījuši Ginesa pasaules rekordu, izcepot neticami milzīgu kanēļmaizīti, ziņo Fox News. Vairāk »
 
19.aprīlis, 15:08 Latvijā esošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union nāk klajā ar astoņiem saldējuma jaunumiem, tostarp, uzņēmums ražo saldējumu Latvijas karoga krāsās. Vairāk »
 
6.aprīlis, 7:12 Kļava mostas agrāk par bērzu. Ne katram ir iespēja un vajadzīgās prasmes tecināt kļavu sulu, bet pašlaik to var iegādāties tirgos un tirdziņos. Vairāk »
 
1.aprīlis, 9:02 Tradicionāli Lieldienās galdā jāceļ krāsaini un apaļas formas ēdieni, kas simbolizē sauli un auglību – pavasara vēstnešus. Vairāk »
 
30.marts, 21:27 Tuvojas Lieldienas, kas jau izsenis ir tradīcijām bagāti svētki. Lai arī katrā mājā tos mēdz godāt atšķirīgi, svētku maltīte ir neiztrūkstoša Lieldienu sastāvdaļa. Vairāk »
 
30.marts, 18:47 Lieldienās olas var dabīgā veidā nokrāsot visdažādākajos toņos, izmantojot galda etiķi un dažādus augus – arī garšvielas. Tāpat šo svētku ēdienkartē noteikti ir iekļaujams kāds olu ēdiens, bet iederas arī dažādi salāti, deserti un konditorijas izstrādājumi, kā arī garajās brīvdienās vērts pagatavot kādu sātīgu gaļas pamatēdienu, tā AS "Santa Maria"" mārketinga vadītāja Baltijas valstīs Inga Auziņa. Vairāk »
 
29.marts, 15:26 Pēc ziņām par neticami milzīgo atkritumu salu Klusajā okeānām, ātrās ēdināšanas restorāns ''McDonald's'' nolēmis rīkoties, informē CNN. Vairāk »
 
29.marts, 14:03 Sabiedrībā pieņemts uzskatīt, ka tēja vai kafija noteikti neder slāpju veldzēšanai. Izrādās, eksperti apgalvo pretējo. Vairāk »
 
29.marts, 7:12 Ir gardumi, kurus tradicionāli gatavo vienreiz gadā, par godu konkrētiem svētkiem. Uz Lieldienām tāds ir kuličs. Šoreiz ierosinām kuličus izcept no pilngraudu miltiem. Kā to paveikt, mums pastāstīja un parādīja SIA Grauda spēks vadītājs Raimonds Biedrītis un konditore Dina Zavadska. Vairāk »
 
28.marts, 19:21 Vagjū vispārzināma kā viena no augstākas kvalitātes liellopa gaļām. Tagad noticis bezprecedenta gadījums un to savos burgeros izmantos ''McDonald's'', ziņo Food Beast. Vairāk »
 
26.marts, 9:17 No Šodienas līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa "Garšas mostas!", kuras laikā cēsnieki un pilsētas viesi varēs par īpaši draudzīgām cenām apmeklēt sešus Cēsu un tās apkārtnes restorānus un kafejnīcas, informēja Cēsu novada pašvaldības pārstāvis Aleksandrs Abramovs. Vairāk »
 
24.marts, 9:24 Rīgas dome un "Veselīgs rīdzinieks veselā Rīgā" aicina uz Biešu pagatavošanas meistarklasi. Vairāk »
 
20.marts, 13:10 Pēc garās ziemas svarīgi uzņemt organismam nepieciešamās uzturvielas, īpaši, ja tiek ievērots gavēnis. Veselīga dzīvesveida entuziaste Līga Andžāne piedāvā piecas gardas, neierastas un gavēņa laikam atbilstošas brokastu kokteiļu receptes, kas derēs arī vegānisma piekritējiem. Vairāk »
 
20.marts, 12:08 Par spīti Latvijas iedzīvotāju cerībām, marts nav atnācis ar sauli un siltumu. Aukstais laiks ietekmē pircēju uzvedību: nacionālā mazumtirgotāja ELVI dati liecina, ka joprojām veicam ziemai raksturīgus pirkumus. Taču, kamēr sapņojam par saulainām dienām, derētu atcerēties - ieilgusi ziema var veicināt D vitamīna trūkumu, kas Latvijas iedzīvotājiem ir īpaši izteikts. Vairāk »
 
19.marts, 10:21 Gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers" sadarbībā ar pētījumu aģentūru RAIT veiktajā pētījumā par patērētāju iepirkšanās paradumiem noskaidrojis pirktākos gaļas produktus Latvijā. Kā TOP 3 produktus pircēji izvēlas svaigu vistas gaļu, svaigu cūkgaļu un kūpinātu gaļu. Vairāk »
 
18.marts, 8:44 Anna Panna ir saldumu virtuozs, tomēr paralēli kūkām savu ikdienu nevar iedomāties arī bez gardiem un vizuāli skaisti noformētiem dzērieniem. Vairāk »
 
16.marts, 22:37 Gribas ieplānot pavasara talkas un pirmos piknikus, neraugoties uz laikapstākļu kaprīzēm. Tas nozīmē, ka āra aktivitātēm vajadzīgs piemērots apģērbs, bet pēc tām – piemērots cienasts. Īpaši labi vēsākā laikā noder sildoši ēdieni. Tos viegli var pagatavot, izmantojot kādu no piecām sildošajām garšvielām – melnos piparus, Teličeri piparus, ingveru, kariju vai kardamonu. Pieredzē dalās AS Santa Maria sabiedriskās ēdināšanas daļas vadītāja Sanda Stalbova. Vairāk »
 
 
 
Custom creative templates for DoubleClick for Publishers