Gardēžiem

17.janvāris, 21:10 Vīns ir dzēriens, ko cilvēki jau izsenis iecienījuši baudīt dzīrēs, bet mūsdienās tas ar savu dažādību un pieejamību ir kļuvis arī par ikdienas maltīšu sastāvdaļu. Kā uzglabāt savu iecienītāko vīnu, kādas glāzes izvēlēties un kā to pareizi atvērt – Rimi vīna dārzs vīnzinis Mārcis Mitrevics atbild uz šiem jautājumiem un dalās citos padomos jeb pirmajos soļos vīna izbaudīšanā. Vairāk »
 
14.janvāris, 17:09 Ēdināšanas kompānija AS "Lido" gada otrajā pusē plāno atvērt jaunu ēdināšanas vietu Rīgā, aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma īpašnieks un padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons. Vairāk »
 
14.janvāris, 14:52 Labu apetīti! Vairāk »
 
14.janvāris, 9:49 Šodien Vecrīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā norisināsies ēdiena festivāls "Stāsts: Ziema.", aģentūru LETA informēja Rīgas Tūrisma attīstības birojā (RTAB). Vairāk »
 
13.janvāris, 13:29 Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|. Ēdiens tiks radīts, izceļot Rīgas - Gaujas reģiona kā Eiropas gastronomijas reģiona 2017 raksturīgo ziemas produktu klāstu, apvienojot pirmatnīgo un mūsdienīgo. Vairāk »
 
12.janvāris, 18:43 «Ir, protams, labi, ka latvietis galvenokārt ēd mājās un pats visu gatavo, tas nekad neizzudīs, tomēr latvietim vajag arī rast motivāciju iziet no mājas un nobaudīt ko neierastu, tā teikt – iepazīt citādu skatienu uz ēdienu, arī izbaudīt kopības sajūtu,» uzskata pavārs Raimonds Zommers un aicina sestdien, 14. janvārī, uz pirmo Rīgas ielu ēdienu festivālu |Stāsts: Ziema|. Vairāk »
 
10.janvāris, 11:03 Viena no iecienītākajām maltītēm ikdienas steigā ir un paliek hotdogs. Lai gan pirmās liecības par hotdogu lietošanu uzturā parādījās vēl tālajā 15. gadsimtā, Latvijā hotdogs kļuva plaši pazīstams salīdzinoši nesen, taču ātri vien iekaroja cilvēku sirdis un kļuva par iecienītu maltīti ikdienā. Vairāk »
 
9.janvāris, 21:00 Ja acu­mir­klī nav ne­kā­das ie­spē­jas pie­šķirt vai­rāk asu­ma sa­vai dzī­vei, tad ir pa­vi­sam vien­kār­ši pie­šķirt asu­mu ēdie­nam. At­liek vien pie­vie­not ne­daudz si­nep­ju. Vairāk »
 
7.janvāris, 15:12 Labu apetīti! Vairāk »
 
4.janvāris, 14:05 Lai labi garšo! Vairāk »
 
2.janvāris, 20:00 «Mēs ģimenē visi ēdam visu, nedomājam par kalorijām, bet galvenais, kam pievēršam uzmanību, ir produktu kvalitāte,» saka Laura Grēviņa, divu dēlu – Everta (3) un Edvīna (6 mēneši) – mamma un bloga ViensPlusViens.lv autore. Vairāk »
 
1.janvāris, 15:01 Viena no gardākajām maltītēm nenoliedzami ir arī sulīgs vistas gaļas cepetis, kas iepriecinās gan ģimeni, gan draugus un atstās gaišas atmiņas arī nākamajā gadā. Tā pagatavošana neprasa lielas pūles, taču jāņem vērā vairāki svarīgi priekšnoteikumi, lai tas izdotos lielisks. Vairāk »
 
31.decembris 2016, 15:09 Lai labi garšo Vairāk »
 
29.decembris 2016, 21:38 14. janvārī, atklājot Rīgas- Gaujas - kā Eiropas gastronomijas reģiona 2017 pasākumu ciklu- Rīgā notiks līdz šim vēl nebijuši svētki – pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls. Vairāk »
 
29.decembris 2016, 20:00 Lai gada nogali varētu sagaidīt pie skaisti, garšīgi un oriģināli klāta galda, jāliek lietā izdoma un radoša kulinārā iedvesma! Vairāk »
 
29.decembris 2016, 15:41 Pēc nesen notikušajām Ziemassvētku svinībām, kad gatavoti trejdeviņi gada nogales svētkiem raksturīgie ēdieni un klāts bagātīgs galds, nebūt nav viegli atrast interesantas un vienkārši pagatavojamas receptes Jaungada sagaidīšanas maltītei. Lai Jaungada svinībās izdotos pārsteigt sevi un citus ar jauniem ēdieniem, nacionālais mazumtirdzniecības tīkls ELVI kopā ar uztura speciālisti un pavāri Jevgēniju Jansoni piedāvā izmēģināt garšīgus, veselīgus un viegli pagatavojamus svētku ēdienus, kas labi papildinās tradicionālo maltīti un piešķirs svinībām jaunas garšu nianses. Vairāk »
 
26.decembris 2016, 15:21 Dzirkstošais vīns, ko bieži neprecīzi mēdzam dēvēt arī par šampanieti, ir neatņemama svētku galda sastāvdaļa, kas svinībām piešķir šarmantu greznumu, dzīvesprieku un vieglumu. Gaidot gada nogales svētkus, vīnzini Jānis Kaļķis ir apkopojis interesantus faktus par dzirkstošajiem vīniem. Vairāk »
 
26.decembris 2016, 12:22 Nav noslēpums, ka studentu ikdienas ritms starp lekcijām, eksāmeniem un citām aktivitātēm ir saspringts, tāpēc ēšanai un maltītes baudīšanai studenti bieži vien atvēl maz laika, bieži izvēloties maltīti līdzņemšanai, tā secināts Narvesen veiktajā Latvijas studentu ēšanas paradumu aptaujā. Vairāk »
 
26.decembris 2016, 11:41 Ziemassvētku rītā mīļos un sevi palutini ar pārslu vafelēm. Gardums smaržo pēc svētkiem un garšo bezgala labi, turklāt pārslas satur daudz vērtīgu vitamīnu. Vairāk »
 
26.decembris 2016, 10:19 Lai svētku galda klāšana būtu vieglāka, vīnzinis Mārcis Mitrevics iesaka, kādu vīnu baudīt pie populārākajiem gada nogales svinību ēdieniem. Vairāk »
 
 
 
Custom creative templates for DoubleClick for Publishers