Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Izklaide

“Summer Sound” programmu papildina Eirovīzijas somu sensācija Käärijä

© Publicitātes foto

Pludmales festivāls “Summer Sound”, kas notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildinājis mākslinieku programmu - sarakstam pievienojas vācu Dj Robin Schulz, franču elektronikas duets “Ofenbach” un somu sensācija Käärijä.

Uz galvenās “Summer Sound” skatuves pieteikts viens no pieprasītākajiem elektroniskās mūzikas māksliniekiem pasaulē Robin Schulz, kurš slavens ar melodiskajiem un enerģiskajiem “house” mūzikas hitiem “Sugar”, “Sun Goes Down”, “OK” u.c. Savukārt “Ofenbach” ir franču elektroniskās mūzikas duets, kam raksturīgas rotaļīgas melodijas - populārākie no viņu hitiem ir “Head Shoulders Knees & Toes”, “Katchi”, “Love Me Now” un “Wasted Love”, kas sabijuši topu virsotnēs visā pasaulē.

Taču, lai piedod minētie elektroniķi, jādomā, ka somu zvaigzne Käärijä radīs daudz lielāku interesi - jāatgādina, ka šis puisis ar dziesmu “Cha Cha Cha” pārstāvēja Somiju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kur skatītāju balsojumā pat ieguva pirmo vietu (kopvērtējumā gan viņš palika otrais). “Käärijä mūzika, harizma un enerģija liks dejot līdz pat rītausmai!” tā viņu piesaka “Summer Sound” rīkotāji, un šoreiz nudien var viņiem ticēt uz vārda.

Jau iepriekš tika ziņots, ka festivālā “Summer Sound” piedalīsies ballīšu partizāni “Bermudu Divstūris”, lielākā repa apvienība Latvijā “Kreisais Krasts”, Māras Upmanes-Holšteines & Co grupa “Astro’n’out”, pilsētas rokgrupa “Laika Suns” un laika biedri “Satellites LV”, kā arī somu etno-tehno ansamblis “Suistamon Sähkö”. Nu programmu papildina arī episku ballīšu meistari “Bazzookas” (NL), repa supergrupa “Banda Banda”, “vienradži ar lieku štuku” - “Citi zēni”, alternatīvā rokgrupa “Sudden Lights”, harizmātiskā repere Viņa, puiši ar ambīcijām un labu humora izjūtu “Pirmais Kurss”, kā arī M. Sencis & Grandmasters Neons, “Voiceks Voiska”, “Rīgas Modes”, “Inokentijs Mārpls”, “PND”, “Čipsis un Dullais”, “All Day Long”, “Sub Scriptum”, “Bad Habits”, “Martas Asinis”, “Kerosene Kream” (SE), “Skier and Yeti” (RS), “Blody Heels” un “Apēdājs”. Tuvojoties festivāla norisei, programmu tiek solīts papildināt ar vēl jauniem mākslinieku vārdiem.