Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Izklaide

“X Faktorā” iepazītās dvīņumāsas Rozes apvienojas grupā un izdod dziesmu

© Publicitātes foto

Jaunās dziedātājas Sanija un Sanita Rozes, kuras tika iepazītas šovā “X faktors”, uzsākušas kopā muzicēt grupā “Skarta”. Nupat laista klajā jauna dziesma “Tu mani turi”. 

Dziesma “Tu mani turi” (tās producents ir Jānis Narbuts) ir interesants un stilīgs popgabals, kurā skartas šobrīd nozīmīgas tēmas. “Dziesma ir kā iedvesma tām sievietēm, kuras nebaidās būt pašas - zina, kādās attiecībās vēlas būt, un nebaidās par to runāt. Toksiska vide, kura sastāv no neuzticības, samierināšanās ar pāridarījumiem un mīlestības trūkumu, var sagraut sievietes iekšējo pasauli. Katrai sievietei ir vajadzīga drosme, lai atrastu spēku atbrīvoties no kontroles, iegūtu lielāku pārliecību par sevi un kļūtu emocionāli laimīga,” norāda māsas Rozes. “Sākums nav viegls, bet mēs spējam atbildēt par kvalitāti it visā, ko darām. To raksturo mūsu radītā mūzika, cilvēki, ar kuriem sadarbojamies, un vēstījums, ar kuru vēlamies nodot spēku, iedvesmu un pārliecību sev - kvalitātes, bez kurām mūsdienu pasaulē neiztikt. Vēlamies radīt modernu mūziku, turklāt skaistajā latviešu valodā.”

Dvīņumāsas Sanija un Sanita ir dzimušas Liepājā. Kopš agras bērnības abas vēlējušās radīt savu mūziku, un pašlaik sākušas sevi pieteikt latvju jauno mūziķu plejādē. Ikdienā māsas studē Latvijas Mūzikas akadēmijas un Dailes teātra dramatiskā teātra muzikālo aktieru kursā. Profesionāli ir gūta vērā pieredze, piedaloties atjaunotajā Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes rokoperā “Lāčplēsis”, Jāņa Lūsēna mūziklā “Agrā rūsa”, kā arī korporatīvo pasākumu un reklāmu izstrādē.