Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

“Prāta Vētra” jaunas dziesmas vietā piedāvā jaunu alu

© Publicitātes foto

Nav noslēpums, ka “Prāta Vētra” jau gadiem nodarbojas ne tikai ar mūziku, bet darina arī alu, kas aizgūts no grupa ģitārista Jāņa Jubalta tēta recepšu kladītes. Šogad grupa laiž klajā “Mītavas Cī!”, kas tapis gaišā alus un cidoniju simbiozes rezultātā.

Lai nu par jauno alus šķirni spriež šīs dziras cienītāji, taču atraktīvais tās reklāmas klips vairāk tendēts uz radošo vērtību cienītājiem. Reklāma gada nogalē filmēta kādā ainaviskā pagalmā Tukumā, piedaloties visiem “Prāta Vētras” mūziķiem: skolotāja lomā ir Māris Mihelsons, kungu lomās Renārs Kaupers un Kaspars Roga, bet zirgu puiša lomā Jānis Jubalts.

“Mītavnieki un viņu stāsts ir grupas brīvais lidojums, kurā izjokot sevi un citam citu. Vienmēr ar nepacietību gaidu mūsu radošās sapulces, kad atkal varēšu izsmieties par neticamajām situācijām, kādās iekuļas Mītavnieki. Ceru, ka kādu dienu piepildīsies Kaspara Rogas izsapņotā filma par Mītavnieku piedzīvojumiem,” pauž “Prāta Vētras” ģenerālmenedžere Aija Auškāpa.

Jauno aliņu tirgū virza video epizode, kurā Mītavniekus pārsteidz cidoniju lietus, kaķis sāk riet un ūsas pārsteigumā iztaisnojas. Stāsta scenārija autors ir “Prāta Vētras” bundzinieks Kaspars Roga, klipa režisors ir PapaChi. Savukārt runcis, kurš jau kļuvis par Mītavnieku draugu, radīts Latvijas Leļļu teātra gādīgo meistaru darbnīcā, un to iemieso aktieris Miķelis Žideļūns.

Starp citu, Mītavnieku kaķi, kurš, ķerot cidonijas iesalis ledū, būs iespēja sastapt Starptautiskajā Ledus skulptūru festivālā Jelgavā, kas risināsies no 2. - 4. februārim.