Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Izklaide

Antrai Stafeckai pārmet dabīgo skaistumu

© Dmitrijs Suļžics/F64

Pēdējā laikā dabīgais skaistums ir tēma, ar ko sabiedrībā atpazīstami cilvēki saskaras arvien biežāk. Par to liecina arī Antras Stafeckas pārdomu raksts savos sociālajos kontos, atbildot uz jautājumiem, ko dziedātājai uzdod līdzcilvēki.

Marta sākumā mūziķe, kā arī Latvijas Radio 2 ētera balss Antra Stafecka paziņoja, ka ir trešā bērna gaidībās, publiskojot arī fotogrāfiju, kurā ir redzams Stafeckas vēders. Taču, kā var redzēt dziedātājas izsmeļošajās pārdomās, ir arī konkrēta sabiedrības daļa, kas arī pēc šīs personības privātas dzīves nianses, turpina gaidīt, kad Stafecka būs saposusies.

Mūziķei ir savas domas par šo apspriesto tēmu:

Esmu dzirdējusi savā virzienā jautājumus, kāpēc liec sociālajos tīklos bildes, kur neesi sapucējusies? Kāpēc liec bildes, kur esi mājas drēbēs? Ļoti vienkārša atbilde, manuprāt, liekot tikai uzpucētās bildes, mēs rādam tikai tādu kā bildes skaisto rāmīti. Viss smuki, viss labi! Bet tik daudz kas ir pašā bildē! Es esmu atklāta un brīva! Mana laime nav tikai skaistās bildēs ar kosmētiku un skaistu tērpu. Mana laime ir arī mājās, ērtajās treniņbiksēs kopā ar bērniem. Mana laime ir neieveidoti mati un tīra seja.