Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide

Šovakar “X faktora” finālā viesosies “Prāta Vētra”, Dons un citas muzikālās slavenības

© Publicitātes foto

Šo svētdien, 12. decembrī, pulksten 20 kanāla TV3 ēterā un televīzijā Go3 sāksies muzikālā šova “X Faktors” fināls, kurā cīņu par uzvaru turpinās trīs palikušie dalībnieki – Grēta Grantiņa, Eduards Rediko un Viktors Buntovskis. Fināls būs īpašs ar to, ka uz skatuves kāps arī ievērojami pašmāju mākslinieki, bet visa balsojumā iegūtā summa tiks ziedota labdarības akcijai “Eņģeļi pār Latviju”.

“X Faktora” fināla gaitā uz skatuves kāps arī “Prāta Vētra”, kas izpildīs dziesmu “Aiz sienas” no jaunā albuma “Gads bez kalendāra”. Tāpat uzstāsies arī Dons, kurš izpildīs dziesmu “Tas rakstīts debesīs. Piena ceļš”, kā arī Aija Andrejeva, kura kopā ar atraktīvo grupu “Very Cool People” uzburs Vudstokas festivāla sajūtu. “Vēlos dalībniekiem novēlēt ko ļoti vienkāršu. Lai piepildās viss kārotais un grūtajos brīžos dalībnieki neiemet plinti krūmos. Pārējais viss jau sakārtosies,” tā Dons.

Finālā dalībnieki no sākuma katrs izpildīs pa divām dziesmām pēc pašu izvēles, bet vienu no tām - kopā ar kādu atpazīstamu pašmāju grupu vai mākslinieku: Grēta Grantiņa uzstāsies kopā ar savu mentoru Intaru Busuli, Eduards Rediko dziedās duetu kopā ar spilgto Aminatu, savukārt Viktors Buntovskis pārsteigs ar dziesmu kopā ar grupu “Astro’n’out.”. Tie, kuri iekļūs šova superfinālā, izpildīs vēl vienu papildu dziesmu.

Fināls būs īpašs arī ar to, ka visi balsojumā iegūtie ienākumi tiks ziedoti labdarības akcijai ”Eņģeļi pār Latviju”, kas šogad aicina palīdzēt 176 bērniem, kuru veselības uzlabošanai kopumā ir nepieciešami 373 217,32 eiro. Viena zvana cena - 1,42 eiro (ar PVN).