Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

10 saimnieki meklēs savu līgavu; atsākas šovs "Saimnieks meklē sievu"

© Ekrānšāviņš

Jau 18.jūnijā pie TV3 skatītājiem nonāks pirmā Saimnieks meklē sievu jaunās sezonas pirmā sērija, kurā iepazīsim 10 brangus saimniekus no visas Latvijas. Radījuma vadītāja Baiba Sipeniece - Gavare ciemosies pie brīvajiem vīriem, lai dotu tiem iespēju uzrunāt un mēģināt iekārdināt potenciālās līgaviņas.

Šī būs tā lielā iespēja brīvajām Latvijas meitenēm nolūkot sev potenciālo līgavaini! Dāmām būs tieši mēnesis laika, lai izvēlētos īsto (ja vien kāds uzreiz nebūs iekritis sirdī) un uzrakstītu viņam vēstuli! Vēstules būs iespēja rakstīt gan elektroniski, gan pa pastu - protams, klāt pievienojot arī savu foto.

Raidījuma vadītāja Baiba Sipeniece - Gavare iesaka padomāt tieši par šo iespēju - uzrakstīt savam izredzētajam vēstuli ar roku. "Raugoties no iepriekšējo gadu pieredzes, varu teikt, ka ar roku rakstītajam saimnieki pievērš lielāku uzmanību un tās noteikti tiek daudz rūpīgāk izvērtētas", saka Baiba.

Šogad meitenes noteikti nevarēs žēloties, ka nav kam rakstīt! Atliks vien izvēlēties īsto! Būs gan gados jauni, gan cienījama vecuma saimnieki no visas Latvijas - dalībnieku vidū ir kārtīgs bitenieks, arī tāds saimnieks, kurš pats savām rokām izveidojis dārzeņu audzēšanas saimniecību. Būs iespēja rakstīt nedaudz kautrīgam graudkopim vai jautram piena lopkopim. Kādām uzticamām draudzenēm vai māsām būs lieliska iespēja mēģināt iekarot divu kaimiņos dzīvojošu brāļu sirdis. Saimnieki ir dažādi, bet viņus visus vieno liela mīlestība pret to, ko viņi dara un … un arī tas, ka darbojoties saimniecībā, savas privātās intereses bieži vien noslīdējušas otrajā plānā.

"Kur gan man meklēt sievu?" jautā Mārtiņš Līcis, saimnieks no Kaldabruņas, "Saimniecība jāuztur, diendienā jāstrādā, bet pa ballēm staigāt nav ne īsti vēlmes, ne laika…" Starp citu, viņš meklē slaidu, skaistu meiteni, kura būtu ar mieru nākt dzīvot uz laukiem.

"Gluži tāpat kā iepriekšējos gados, arī šoreiz saimnieki ir ļoti dažādi - būs gan nelielu saimniecību īpašnieki, gan tādi, kuri saimnieko daudzos tūkstošos hektāru," stāsta raidījuma producents Kristaps Valdnieks. "Interesanti, ka šogad bija ļoti daudz gribētāju no Latgales puses, bet salīdzinoši maz potenciālo dalībnieku no Kurzemes," piemetina producents, "Citus gadus šī proporcija ir tieši otrāda. Laikam jau latgalieši sapratuši, ka šis tik tiešām nav tas sliktākais veids kā tikt pie kārtīgas saimnieces savās mājās."

Producentu kompānija Brīvdienas, kas ir šī populārā televīzijas šova veidotāji, jau sākuši 1.epizodes filmēšanu un, kā atzīst viņi paši, jau bijuši pirmie pārsteigumi. Viens no saimniekiem dzīvo tādā vietā, kurā visērtāk var nokļūt ar visu auto ceļoties pāri Daugavai ar īstu pārceltuvi. Šajā vietā pirmā viesošanās izvērtās tik sirsnīga, ka saimnieks un visa viņa ģimene filmēšanas grupu tā apdāvināja ar lauku labumiem un dārzā stādāmām lietām, ka mašīnas bagāžnieks izrādījās gandrīz vai par mazu.

Saimnieks meklē sievu jaunā sezona solās būt ļoti interesanta un krāšņa!

Skatieties Saimnieks meklē sievu 4.sezonas iepazīšanās epizodi svētdien, 18.jūnijā, plkst. 20:00 kanālā TV3. Pārējās 11 epizodes, kur redzēsim piecu visvairāk vēstuļu saņēmušo saimnieku un viņu potenciālo līgaviņu piedzīvojumus, būs skatāmas rudenī.