Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Zeltiņš sēžas vienā laivā ar Jubaltu

© f64

Sākot ar 29. maiju katru pirmdienu Renārs Zeltiņš piedāvā pavisam jaunu iespēju baudīt humora raidījumu facebook tiešraidē. Pirmo reizi Latvijā izklaides raidījums tiek translēts facebook lapā, kur skatītājiem ir iespējams aktīvi iesaistīties tiešraides norisē.

Pirmais raidījums norisinājās 29. maijā un pirmais viesis bija grupas ‘’Prāta vētra’’ ģitārists Jānis Jubalts. Raidījumā tika apspriestas interesantas nianses no Jāņa Jubalta dzīves un izspēlētas dažādas aktivitātes.

Šim raidījumam ir iespēja sekot līdzi gan tiešraides laikā facebook, lapā ''Zeltiņš laivā'', gan pēc tam skatoties ierakstu.

‘’Zeltiņš laivā’’ ir tapis kopā ar sporta preču veikalu ‘’Sportland’’. Unikālais ir tas, ka raidījuma skatītāji var iesaistīties tā norisē, komentējot un uzdodot jautājumus viesim.

Katru nedēļu R. Zeltiņš satiksies ar kādu viesi un apspriedīs dažādus interesantus tematus. Kā ziņo Sportland Magazine, tiešraižu norises vietas būs mainīgas, vienu reizi tās var notikt guļamistabā savukārt citu reizi piemājas zālienā.

Renārs Zeltiņš savas raidījuma vadītāja spējas jau ir pierādījis LTV1 šovā ‘’Vakars ar Renāru Zeltiņu’’, šovs skatītājiem bija vērojamas divas sezonas.