Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Uzmanību ģimenēm! Tuvojas iepirkšanās svētki "Bērnu pasaule 2017"

© Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

No 31. marta līdz 2. aprīlim Ķīpsalā notiks gada gaidītākā izstāde bērniem un vecākiem – «Bērnu pasaule 2017». Stendos plašā klāstā par izstādes cenām būs pieejamas gultiņas, apģērbi, bērnu rati, sēdeklīši, rotaļlietas un ritenīši. Turklāt Latvijā vēl neredzēti jaunumi! Bērnu pilsētiņā un Drošības kvartālā darbosies desmitiem rotaļu vietu, bet uz lielās skatuves notiks bērnu koncerts. Izdevīgi pirkumi un aizraujoši piedzīvojumi garantēti visai ģimenei!

Daudzveidīgs piedāvājums un labas cenas

«La’Lina», «EcoEmi», «Elkor», «Jānis Roze», «Petra.lv», «Troll Smiltene», «LENO», «Glam Collection», «Baby-Vest», «Baby Expert», «Hebe», «Yappy Kids», «Wooly World», «Minikid.lv»… tie ir tikai daži no izstādes dalībniekiem, kuri priecēs apmeklētājus ar daudzveidīgu un kvalitatīvu piedāvājumu par labām cenām. Sākot ar precēm topošajiem vecākiem, grūtniecēm un jaundzimušajiem, līdz pat noderīgām lietām bērnudārzniekiem un mazajiem skolnieciņiem. Kopumā izstādē piedalīsies vairāk nekā 150 Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un citu valstu uzņēmumu.

Jaunumu pirmizrādes

Izstādē varēs iepazīties ar Latvijā vēl neredzētām precēm! Viens no jaunumiem, kas priecēs mazuļu vecākus, - «Bērnu pasaulē 2017» varēs apskatīt un par labām cenām iegādāties zīmola «Cosatto» košos ratus, barošanas krēsliņus un auto sēdeklīšus. Šī produkcija izceļas ar augstu kvalitāti, gaumīgu dizainu un praktiskumu, kas ļoti patiks modernām un košām māmiņām. Jaunais zīmols «Nupnap» izstādē prezentēs Latvijā ražotu attīstošu un daudzfunkcionālu šūpuļkrēslu «Nupnap», kā arī unikālu un elastīgu sēžammaisu «Nukipuf». Savukārt «Rūdolfs» ļaus nogaršot jaunos biezenīšus, putras, kečupiņus, kā arī veselīgos smūtijus māmiņām!

Turklāt, kamēr vecāki iepirksies, bērni varēs smelties prieku, atklāt sevī jaunus talantus un izglītoties Bērnu pilsētiņā. Tāpēc uz «Bērnu pasauli 2017» nāc kopā ar visu ģimeni!

Bērnu drošība pirmajā vietā!

Drošības kvartālā varēs satikt policistus, ugunsdzēsējus, elektriķus, mediķus un citu speciālo dienestu pārstāvjus, kuri rotaļu veidā mācīs visu par drošību. Uzkavēšanās šajā zonā viennozīmīgi būs vērtīga gan bērniem, gan arī vecākiem! Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMP) darbinieki bērniem saprotamā veidā stāstīs par pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanu un 113 izsaukšanu dzīvībai kritiskās situācijās. Savukārt Elektrības skolā varēs iegūt informāciju par drošu elektroenerģijas lietošanu gan telpās, gan ārpus tām - apgūt atbildīgu rīcību elektroietaišu tuvumā, iemācīties pazīt brīdinājuma zīmes, izvairīties no elektrotraumām un novērst bīstamas situācijas.

Svētdien, 2. aprīlī, NMP ekspozīcijā īpaši gaidīti būs topošie un jaunie vecāki, lai uzzinātu, kā sniegt pirmo palīdzību mazulim līdz viena gada vecumam! Interesenti varēs ne tikai vērot, kā pareizi veikt atdzīvināšanas pasākumus uz zīdaiņa manekena, bet arī praktiski līdzdarboties.

Rotaļājies un izglītojies vienuviet!

Liet sveces, uzspēlēt lāzertagu, izmēģināt magnētiskos konstruktorus, veikt eksperimentus, spēlēt izglītojošas spēles un izbaudīt vēl daudzas citas aizraujošas nodarbes varēs Bērnu pilsētiņā. «Bērnu pasaulē 2017» darbosies arī Baltijā lielākā gaismas galdu darbnīca! Šogad neizpaliks arī ierastā līksmība uz Lielās skatuves - tur dziesmas skandinās un dejas izdejos bērni no Rīgas, Mārupes, Jelgavas, Jaunjelgavas, Ikšķiles, Valmieras, Cēsīm, Ādažiem, Ogres un citām Latvijas pilsētām.

Seko līdzi informācijai par dalībniekiem, jaunumiem, atlaidēm un īpašajiem piedāvājumiem mājaslapā: www.bt1.lv/bp, kā arī facebook.com/bernuizstade.

***

«Bērnu pasaule 2017» darbalaiks:

31. marts 10.00-18.00

1. aprīlis 10.00-18.00

2. aprīlis 10.00-17.00

Ieejas biļešu cenas:

Pieaugušajiem - 6 EUR

Bērniem no 3 gadu vecuma

un skolēniem - 3 EUR.

Īpaši izdevīgas Ģimenes biļetes (četriem cilvēkiem tikai 12 EUR), kā arī ir pieejamas biļetes pensionāriem, studentiem un invalīdiem. Autostāvvieta vieglajam auto pie izstāžu halles (bez laika ierobežojuma) - 4 EUR.

Jau šobrīd biļetes var iegādāties internetā: http://bernupasaule.ticketforevent.com/

Un vēl! Izstāžu centrā Ķīpsalā paralēli izstādei «Bērnu pasaule 2017» notiks arī lielākā modes un tekstila izstāde Baltijas valstīs - «Baltic Fashion & Textile 2017», kurā varēs iepazīties ar plašu tekstilrūpnieku un tirgotāju piedāvājumu no Eiropas un Āzijas.

Piektdien un sestdien šo izstādi varēs apmeklēt ar «Bērnu pasaule 2017» ieejas biļeti vai ielūgumu. Aicinām pievērst uzmanību «Baltic Fashion & Textile» darba laikiem:

30.-31. marts 10.00-18.00

1. aprīlis 10.00-16.00