Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Izklaide

Numeroloģe rod skaidrojumu, kāpēc Tramps "tik ļoti nemīl sievietes"

© SCANPIX

Numeroloģe Marina Deļikatnaja Buša savā facebook kontā publicējusi savu redzējumu par ASV prezidentu Donaldu Trampu.

„Pēdējā laikā, neseno ASV notikumu kontekstā, ļoti daudz tiek runāts par politiku, par jaunajiem politiskajiem kursiem, adekvātām un ne tik adekvātām jaunā ASV prezidenta iniciatīvām. Mani jau kādu laiku politiskie notikumi neuzrunā, bet šodien ienāca prātā pavisam virspusēji apskatīties šo unikālo personību - Donaldu Trampu, no Likteņa matricas viedokļa.

ASV jaunais prezidents dzimis (protams, ja dati ir pareizi) 14.06.1946. Pirmais, kas iekrita acīs un bija liels pārsteigums - viņa dzimšanas dienas skaitlis ir 14, kas Likteņa matricā ir radošās enerģijas skaitlis. Šādi cilvēki, kad viņi ir enerģiju plusa izpausmē ir harmoniski, jūtīgi, atvērti, dziļas dvēseles ar lielu māksliniecisku potenciālu.

14. enerģiju pārstāvjiem piemērots darbs, piemēram, pasākumu organizēšanā un šovbiznesā u.c. (tā kā realitātes šova vadīšana bija viņa īstā vide). Ja cilvēks atrodas enerģijas negatīvajā izpausmē, tad 14 dod - harmonijas, pacietības trūkumu, primitīvu pasaules uztveri, juceklīgas darbības, viņi ir rupji, negūst apmierinājumu no tā, kas jau pieder, bet vēlas raust vēl un vēl. Nezinu kā Jums, bet, manuprāt, mīnusa izpausmes īpašības Trampa kungam šobrīd ir atliku likām. Pārējie skaitļi viņa dzimšanas karmā (arī negatīvajā izpausmē) dod tādas īpašības kā augstprātību, savas gudrības pārspīlēšanu, citu cilvēku vainošanu visās pasaules nelaimēs, melno humoru u.c..

Apskatījos, kas tad šis unikālais cilvēks bija iepriekšējās dzīvēs un ar kādu programmu atnāca uz šo - Likteņa matricā viņa skaitļu kombināciju saucam par "imperators". Tie ir cilvēki, kuram lielākais pārbaudījums šajā dzīvē ir vara un kontrole. Protams, apskatījos, kāda tad karmiskā aste ir viņa kundzei, viņai savukārt pieder "fiziskās agresijas" aste, t.i., iepriekšējās dzīvēs viņa bija tā, kas darīja pāri citiem, attiecīgi šajā pašai ir liels risks būt fiziski iespaidotai. Neņemos, protams, spriest - vai tā ir vai nav.

Uzmetot aci viņa kartei tapa skaidrs, kāpēc viņš "tik ļoti nemīl sievietes". Viņa kartē uz materiālās karmas atrodas programma "apmāns no sievietes puses" (starp citu viņa tēvam arī) t.i. viņa biogrāfijā jābūt kādam notikumam, kad kāda sieviete materiālajā ziņā viņu ir apvedusi ap stūri vai "uzmetusi" un nu tagad katra sieviete ir potenciālais drauds viņa materiālajai pasaulei.

Daudz pretenziju un dusmu arī pret tēvu. Interesanti, ka ar tādiem skaitļiem kā Trampam parasti nesaņem finansiālo palīdzību no vecākiem, bet, kā zināms, viņš tieši turpināja tēva iesākto biznesu. Turpināja visdrīzākais ar spītu - vēlmi pierādīt, ka ir cienīgs tēva mīlestības, kuras pēc kartes spriežot, viņam pietrūcis. Tramps ir zināms pasaulei ar neskaitāmiem miljoniem un tik pat neskaitāmiem bankrotiem, jāatzīst - pārsteidza tas, ka miljonāra programmas viņam kartē nav. Ir daudz skaitļu, kas liecina par talantiem, Dievišķo palīdzību, labvēlīgām situācijām, tā kā lai nu ko, bet veiksmīgus gadījumus šis cilvēks prot izmantot. Esmu lasījusi dažādus rakstus par to, cik tad ilgi Tramps būs ASV prezidents. Pēc Likteņa matricas viņa samērā kritiskie vecumi ir 71, 73, 74 un it īpaši 75 gadi, tā kā uz mierīgu dzīvi prezidenta amatā, domāju, viņam īsti nav ko cerēt.”