Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide

Noslēdzies konkurss "Visskaistākais gadalaiks ir mīlestība"; apsveicam uzvarētājus!

© Laura Lauziniece

Februāris tradicionāli tiek uzskatīts par mīlstības mēnesi, kad daudzus gadus laulāti pāri, jaunlaulātie un arī tie, kuri par kāzām vēl nedomā, var kārtējo reizi viens otram atgādināt par savām jūtām.

No 16. janvāra līdz 12. februārim portāls nra.lv aicināja lasītājus piedalīties konkursā, atsūtot redakcijai savas visromantiskākās fotogrāfijas ar norādi konkursam "Visskaistākais gadalaiks ir mīlestība". Sirsnīgāko un aizkustinošāko fotogrāfiju autori varēja piedalītis izlozē un laimēt skaistu atpūtu pārim Jaunmoku pilī.

Sakām milzīgu paldies visiem tiem, kuri mīlestības mēnesī vēlējās ar savām emocijām un mīlestību iepriecināt arī apkārtējos. Paldies par uzdrīkstēšanos, par jaukajām fotogrāfijām un skaistajiem mirkļiem!

Izvērtējot visus iestūtītos attēlus, kā portāla nra.lv kolektīva favorītus gribam īpaši izcelt četru attēlu autorus - Oskaru, Lindu, Santu un Lauru. Paldies, ka ļāvāt mums ieskatīties savās skaistajās jūtās un devāt pozitīvu lādiņu! Taču balva ir viena un tā šoreiz ceļos pie Dzintras un Jāņa, kuru kopīgais ceļš pirms 45 gadiem iesākās Kandavā. Nozīmīgā kāzu jubileja tiks svinēta 2017. gadā 26. augustā. "Viņu mīlestības auglis esam mēs - piecas meitas un nu jau deviņi mazbērniņi. Ar mīlestību - Dzintras un Jāņa meitas ar vīriem un mazbērniņiem - Inese&Māris, Līga&Dainis, Anita&Andrē, Anda, Linda&Mārtiņš, Markuss, Betija, Edvards, Ernets, Millija, Pauls, Tillija, Liselote, Artūrs," tā par saviem vecākiem, piesakot viņus fotokonkursam, saka Dzintras un Jāņa meitas.

Apsveicam, un, lai skaistas Safīra kāzas! Rūgts!