Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Linda Leen jauno albumu prezentē īpaši izmeklētiem visiem

© F64

Aiz slēgtām durvīm, īpaši aicinātu viesu un mecenātu lokā ierakstu studijā «Tru Music Studio» šarmantā un izsmalcinātā latviešu dziedātāja Linda Leen prezentējusi savu jaunāko veikumu – trešo autordziesmu solo albumu «Digital Church».

Tas ir izcils sasniegums slavenajai estrādes māksliniecei Lindai Leen, ka pie viņas talanta cienītājiem nonāk 13 oriģināldziesmas. Tieši tāpēc, lai pasargātu sevi no kritikas un skauģu runām, Linda Leen savu jauno albumu svinīgi atklāja tikai tuvāko draugu, domubiedru un mecenātu lokā. Pār Lindas galvu jau nākusi skarba kritika kontekstā ar šā albuma dziesmas «Beyond Velvet Skin» videoklipu gan no Valmieras Sīmaņa luterāņu baznīcas, kurā tika filmētas dažas video epizodes, gan no dziesminieka Kaspara Dimitera, kas pat iedziedāja skarbu dziesmu, tajā norājot Lindu Leen par video atainotajām lesbiskajām ainām.

Jau pavasarī Linda Leen dosies Latvijas turnejā. Sarunā ar laikrakstu «Diena» par savu radošo daiļradi, Linda stāsta: «Uzstāšanās «dzīvajā» man vienmēr ir bijusi saldākā un gaidītākā kārta no mūziķa darba, tāpēc marts būs mans medusmēnesis ar Mūzu un izciliem mūziķiem. Dažas no jaunā albuma dziesmu demoversijām bija dzirdamas 2013. gada koncertos «Demo» un festivālos «Positivus» un «Summer Sound», tagad tās skanēs pilnveidotā, konceptuāli vienotā veidolā.».