Piektdiena, 10.maijs

redeem Maija, Paija

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Rešetins, Valters un Kirkorovs izvēlas rozā

© twitter

Šajā drēgnajā laikā maigumu alkst arī vīrieša raupjā dvēsele. Un kā gan labāk to manifestēt, ja ne ietērpjoties par tik sievišķīgu uzskatītajā rozā tonī? Daudzi noteikti sāks spurgt vai protestēt, bet divas latviešu zvaigznes – basketbola leģenda Valdis Valters un aktieris Intars Rešetins – viens pa jokam, otrs apzināti demonstrēja, ka rozā viņiem piestāv ne mazāk kā Krievijas popmūzikas karalim Filipam Kirkorovam, kurš pirms vairākiem gadiem rozā kostīmiņā defilēja pa Jūrmalu.

Savukārt basketbola leģenda un TV6 sporta šova «Overtime» zvaigzne Valdis Valters, savā «Twitter» kontā ievietodams bildi, kurā defilē pūkainā, elektrizējošā rozā kažociņā, nemaz neslēpa, ka ampelējas. Pat bez rūpīgas ieskatīšanās bija redzams, ka Valtera galva visai veiksmīgi piemontēta kādam modelim. Arī Valtera foto pavadošais teksts: «Armands man atsūtīja kažoku» lika nojaust, ka runa ir par kādām derībām starp viņu un otru «Overtime» vadītāju Armandu Puči.

Dailes teātra aktieris un LTV1 dziesmu spēles «Mana dziesma» vadītājs Intars Rešetins rudens sezonas raidījumā skatītājus pārsteidza ar iznācienu maigi rozā žaketītē, radot neizpratni, kuru auditorijas daļu vēlas savaldzināt. Kā zināms «Mana dziesma» iedalās meiteņu un puišu komandās, sacenšoties populāru meldiņu atpazīšanā. Intara Rešetina skatuves partnere šajā raidījumā ir allaž elegantā Dagmāra Legante.