Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Kristīne Komarovska nebaidās no dzeltenībām

© Publicitātes foto

Aizvien straujākos tempos popularitāti sāk iekarot televīzijas kanāls 360TV – skatītājiem tiek piedāvāti aizvien jauni un jauni šovi. Arī savā saturā bulvārpresīgi, kā, piemēram, jaunais šovs Kas karsts?.

Aiziet, pirmdienās!

Pirmdienas parasti ir visgrūtākās nedēļas dienas, taču 360TV skatītājiem nedēļas iesākums tiek piepildīts ar izklaidi: jau no augusta beigām skatītājus priecē jauns pašmāju šovs Kas karsts?Tajā tuvāk var iepazīties gan ar Latvijas, gan ārzemju slavenībām un aktualitātēm viņu dzīvēs. Katru nedēļu radio balss Kristīne Komarovska un aktieris Lauris Dzelzītis viesosies pie kāda sabiedrībā zināma cilvēka, ielūkosies sociālo tīklu aktualitātēs un kopā ar stila ekspertiem analizēs slavenību ģērbšanās paradumus. Nav jau viegli nodrošināt šāda mazliet iedzeltena formāta raidījuma materiālus - tas prasa nervus.„Mazliet dzeltens?” uz Neatkarīgās apskatnieka vaicājumu pāris reizes pārprasa Kristīne. „Jā, varbūt, bet cilvēkiem tieši tāds jau arī interesē. Arī šāda veida žurnāli Latvijā ir pirktāko saraksta augšgalā. Ja godīgi, lai jau katrs padomā pats, ko tas par to liecina, varbūt vienkārši par to, ka cilvēki šādi vēlas atslēgties no savas ikdienas grūtībām, no savām rūpēm. Salīdzināt, kā iet citiem, varbūt pasmieties. Es domāju, to šāda tipa raidījumu nevajadzētu arī nosodīt, jo tas ir tikai izklaidējošs, informatīvs, arī izglītojoš un , galvenais, nevienam neko ļaunu nenodarošs. Vai man pašai tas patīk? Esam tikai sākuma posmā, ja cilvēkiem šis raidījums patiks, tad arī man patiks. Vēl ļoti daudz darba priekšā, lai es pati justos apmierināta ar rezultātu. Mēs nevienam neko sliktu negribam nodarīt un arī nenodarīsim, tikai ļausim pasmaidīt pašiem par sevi un aicinām zvaigznēm pašām sevi tik nopietni neuztvert un pasmaidīt kopā ar mums” klāsta Kristīne. Viņai paveicies ar pārinieku - grūti iedomāties, ka ar aktieri Lauru Dzelzīti kāds varētu nesastrādāties.„Abi strādājam tā, lai kopējais rezultāts sanāktu arvien labāks,” smaida Kristīne.

Televīzijas aktrise

Kristīne Komarovska nāk atmiņā kā grupas Astro’n’out menedžere, pēc tam kā TV dīvas Agneses Vārpiņas līdzgaitniece mūzikas portālā Bobe.me, kā arī radiodīva Pieci.lv. Piedalīšanās šādā projektā, kurā Kristīni jau varētu dēvēt par televīzijas aktrisi, gan ir jaunums. „TV aktrise?” no šāda salīdzinājuma mazliet samulst pati Kristīne..”Man daudzi pirms tam vaicāja, ko es šādā raidījumā vispār darīšu, es taču tāda nemaz neesmu, lai varētu to uzņemties. Esmu stradājusisabiedrisko attiecību jomā, medijos ( 3 gadus vadīja mūzikas žurnālu “Figaro”- aut. ) ,varbūt tāpēc par mani izveidojies šāds priekšstats. Latvijas Radio 5 - pieci.lv esmu “Pieci brauc” producente, kur jārada pavisam cits rezultāts, bet tur man ir arī raidījums “Portrets”, kurā mierīgi parunājamies ar kādu sabiedrībā labi zināmu cilvēku par viņu pašu, bērniību un citām lietām. Tagad 360 TV man ir iespēja izpausties gan kā TV producentei, gan kā TV raidījuma vadītājai. Ar Latvijas raidījumu vadītājiem lielākoties ir tā: kādi viņi ir dzīvē, tādi arī ekrānā. Es būšu tāda, kā man sanāks, kad tiks ieslēgtas kameras. Neko nesolu!” nosaka Kristīne Komarovska. Ņemot vērā to, cik daudzās sfērās viņa ir strādājusi, nav šaubu, ka Kristīnei izdosies arī šoreiz „Ja man būtu jāizstāsta visu, ko esmu [savā dzīvē] darījusi, tad aizņemtu ļoti, ļoti ilgu laiku. Esmu septiņus gadus spēlējusi čellu, esmu strādājusi par gidu, esmu auklējusi bērnus Francijā, esmu darījusi n-tās lietas visdažādākajās sfērās, bet tas viss mani ir atvedis pie tā, kur es esmu šobrīd. Nekad gan neesmu pēc tā dzinusies, man tā vienkārši ir sanācis. Man ļoti patīk grupas Astro’n’out menedžēšana (Kristīne ir šīs grupas menedžere jau piekto gadu - aut.), televīzijas raidījuma vadīšana vienkārši notika kaut kā pati no sevis!”.

Ja plāno, tad sanāk

Lai gan Kristīne šobrīd vada publisko dzīvi atspoguļojošu raidījumu, pašai viņai zīmēties nemaz netīk. Sabiedriskajos pasākumos gan ir redzēta, taču bez liekām ārišķībām. Jā, vai tad vispār kaut kam maz atliek laika pie tik saspringta darba režīmā? „Šis jautājums ir lieks,” pasmejas Kristīne. Taču nav jau tik traki, atpūtai laiciņu var izbrīvēt. „Nupat atlidoju no Gruzijas. Kādas četras dienas biju Batumi, ir labi vismaz pāris dienas izbraukt no valsts. Kā es to pagūstu? Tā ir ļoti, ļoti rūpīga plānošana, kas reizēm saiet dēlī.... Pirms tam pāris nedēļas naktī sanāca gulēt vien par 3-5 stundām, bet tas nekas.” Bet kopumā - visa darbā.