Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Liepājā aicina sarosīties pokemonu ķērājus

© Liepājas pilsētas pašvaldības dzīvnieku patversme "Lauvas sirds"

Visā pasaulē negaidītu popularitāti ieguvusi mobilo telefonu aplikācija "Pokemon Go"- jau vairāki biznesi un iestādes steigušās izmantot šo "trakumu".

Vairākas dzīvnieku patversmes ārzemēs izmantojušas iespēju aicināt spēlētājus iet kopā "medīt" mošķus ar patversmes suņukiem. Arī Liepājas dzīvnieku patversme izplatījusi šādu aicinājumu: "Ja esi kļuvis par aktīvu pokemonu ķērāju, tad mums ir piedāvājums: savās pokemonu medībās, kā kompanjonu,ņemt līdzi kādu no mūsu iemītniekiem! Viņi būs sajūsmā par garām pastaigām un Tu būsi izdarījis labu darbu!" aicina Liepājas pilsētas pašvaldības dzīvnieku patversme "Lauvas sirds".

Kā jau zināms, "Pokemon Go" ir jaunākā papildinātās realitātes versija no populārās videospēles sērijas, kurā fiktīvi radījumi ir ievietoti reālajā dzīvē. Spēle izmanto mobilo tālruņu GPS sistēmu, lai spēlētāji varētu klejot īstajā pasaulē, meklēt "PokeStop" jeb pokemonu pieturvietas, kur var ievākt krājumus, un tālāk doties ķert animētos multtfilmu monstriņus un trenēties cīņām ar citiem spēlētājiem.