Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

PAŠMĀJU INTERNETA HITS: Pludmalē atrasts kāds "transportlīdzeklis"

© Sigita Ernsone/ Facebook

Teju tūkstotis cilvēku sociālajā tīklā facebook dalījies ar kādu smieklīgu atradumu Jūrkalnes stāvkrasta pludmalē. Asprāši ziņo, ka atrasts, iespējams, transportlīdzeklis, ko varētu būt izmantojušas raganas, vienkārši vizinoties vai veicot kādu rituālu, galu galā pametot vai pazaudējot slotu pludmalē.

"UZMANĪBU -ATRASTS. Pludmalē, netālu no Jūrkalnes stāvkrasta, atrasts pamests pārvietošanās līdzeklis bez piederības zīmēm. Mazliet cietis no dabas stihijām, bet izskatās vēl lietojams," raksta Sigita Ernsone.

Par pašmāju sensāciju nesen kļuvusi arī tikpat "nopietna" ziņa. Kā jau vēstīts, iedzīvotāji bieži mēdz informēt par problēmām pārtikas veikalos- bojātiem produktiem, iztecējušiem derīguma termiņiem, neatbilstošu preču kvalitāti. Tomēr par absolūtu pašmāju hitu kļuvusi fotogrāfija no kāda veikala Latvijā, kurā redzams, ka kāds pircējs, iespējams, bijis īpaši izsalcis un nav spējis sevi savaldīt.

Aculiecinieks iemūžinājis visnotaļ neparastu skatu- iekostu siera gabalu, kas atstāts turpat plauktā. Izskatās, ka kāds izsalkušais nokodis ievērojamu gabalu produkta ar visu iepakojumu.

Iedzīvotāji sociālajos tīklos dalījušies arī ar citiem neparastiem atradumiem- aizvadītajā nedēļā pircēji atklājuši, ka iespējams iegādāties autiņbiksītes suņiem un cūku spārniņus.