Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Bindemane un Pīlēns saderinājušies un pošas kāzām

© F64

Pērnā gada nogalē modes blogere Santa Bindemane (31) un pazīstamais arhitekts Mārtiņš Pīlēns (32), apmeklējot saviesīgus kultūras dzīves pasākumus, atklāja, ka ir iemīlējies pāris. Lai arī savu skaisto iepazīšanās stāstu mīlētāji neatklāja, nu abi pošas kāzām.

Bērni pieņēmuši mammas jauno dzīvi

Aizvadītajā nedēļā Rīgas galvaspilsēta kļuva par visu modes mīlētāju pieturas vietu, jo norisinājās Rīgas Modes nedēļas 24. sezona. Modes pasākumus un 2016.–2017. gada rudens–ziemas dizaineru jaunāko kolekciju skates klātienē vēroja arī Santa Bindemane un viņas mīļotais Mārtiņš Pīlēns. Uz Rīgas Modes nedēļas atklāšanas svētkiem pāris ieradās īpaši gaisīgā noskaņojumā, kā arī abu pavasarīgais apģērbs vēstīja, ka viņu sirdīs mājo mīlestība. Mārtiņš visu vakaru mīļi uzlūkoja savu izredzēto. Te abi bija mīļi apskāvušies, te sadevušies rokās. Modes nedēļas izskaņā Santa Bindemane bija emocionāli aizkustināta, jo bērnu modes demonstrēja viņas meitiņa Maija un dēlēns Andrejs, kas dzimuši laulībā ar bijušo vīru, grupas «Prāta vētra» mūziķi Māri Mihelsonu.

Santas jaunais draugs Mārtiņš paguvis jau sadraudzēties ar mīļotās sievietes bērniem. Vērojot modes skates, viņš priecājās kopā ar Santu par viņas bērnu panākumiem, defilējot uz mēles bērnu modes skatēs. Un jau vēlāk, vērojot citu dizaineru veikumu, Mārtiņš kā gādīgs audžutēvs ņēma klēpī meitu Maiju, kas liecina, ka arī bērni ir pieņēmuši mammas jauno dzīvi.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« gan Santa Bindemane ir ļoti pozitīvi noskaņota un atzīst, ka par savu privāto dzīvi nevēlētos stāstīt. Viņa atklāj, ka tik tiešām ir saņēmusi no Mārtiņa saderināšanās gredzenu un pāris jau sācis nopietni gatavoties kāzām.

Modes blogs un arhitektūra

2015. gada sākumā sabiedrībā izplatījās runas, ka pēc aptuveni desmit gadu savienības Bindemane un Mihelsons ir šķīrušies. Tiesa gan, juridiski pāris savas attiecības noformulēja 2012. gada vasarā karstākā festivāla «Positivus» laikā, kur arī draugu lokā atzīmēja priecīgo notikumu. Tomēr abu laulības dzīve bija nolemta neveiksmei. Pēc šķiršanās pāris saglabāja draudzīgas attiecības.

Santa savulaik darbojusies kā stiliste, veido bērnu modes blogu «Kids Gazette».

Savukārt Mārtiņš Pīlēns savās aprindās tiek dēvēts par ļoti inteliģentu cilvēku, jo viņš izglītību ieguvis Veimāras «Bauhaus» universitātē un Vīnes Mākslas akadēmijā. Viņš tiek dēvēts par jaunās arhitektūras autsaideru, kā arī Latvijas vīna kultūras flagmani. Pīlēns ieguvis vīndara sertifikātu un vīnziņa diplomu. Mārtiņš Pīlēns ir arī slavenā arhitekta un miljonāra Ulda Pīlēna dēls. Viņš viens pats darbojas arhitektūras un dizaina studijā «1PLUS1». Šobrīd Mārtiņš Pīlēns popularizē vīna kultūru, un te jāmin arī fakts, ka tēvs ar dēlu ir vīna bāru un restorānu «Vīna studija» idejas autori un izveidotāji.

Arhitektam šī būs pirmā laulība, lai gan viņam bija ļoti skaistas attiecības ar talantīgo arhitekti un publicisti Ievu Zībārti. Diemžēl pāris pašķīrās.

Pērnā gada nogalē Santa Bindemane un Mārtiņš Pīlēns arvien biežāk iznāca kopā sabiedrībā, neslēpjot, ka abu starpā ir uzvirmojušas jūtas. Tiesa gan, neko plašāk par jauno attiecību statusu abi publiski neatklāja.