Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide

Kas notiek, ja “google” ieraksta “Straujuma nezina”?

© facebook/ekrānšāviņš

Vakar plašu sašutumu no sabiedrības puses izpelnījās premjerministres Laimdotas Straujumas paziņojums, ka viņa neesot zinājusi par ministru algu straujo kāpumu, jo bijusi Ķīnā. Kā atklājuši sociālo tīklu lietotāji, lietu, kuras nezina ministru prezidente, ir daudz daudz vairāk. Atliek vienīgi ierakstīt google.com “Straujuma nezina”.

Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja savā profilā publicējusi google meklētāja rezultātus, kuri parādās, ierakstot meklētājā “Straujuma nezina”.

Sociālo tīklu lietotājus sajūsminājis fakts, ka tieši ar šādiem vārdiem ir sākušies neskaitāmi ziņu ieraksti un kamēr vieni ironizē, spriežot par to, ko Laimdota Straujuma varētu zināt, tikmēr citi par šo ierakstu izsaka dažādas satīriskas piezīmes.

Jāpiezīmē, ka pēdējās dienās ieraksti par L. Straujumu izpelnījušies īpašu popularitāti sociālā tīkla facebook lietotāju vidū.

 

Nav jau tā, ka Straujuma pirmo reizi kaut ko nezina... http://valmiera.pilseta24.lv/zina?slug=socialo-tiklu-lietotaji-joko-par-quot-neziniti-quot-straujumu-d876787dbe/1532581

Posted by Anita Stabiņa on trešdiena, 2015. gada 2. decembris