Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

HOKEJA FANE sev uz muguras uztetovē Rīgas Dinamo logo

© Publicitātes foto

Oktobra vidū Rīgas Dinamo mājas spēles laikā hokeja līdzjutēja metās trakā dejā, sajūsminot visus fanus arēnā un pie televīzijas ekrāniem. Iedvesmojoties no šī notikuma, Viasat un Rīgas Dinamo meta izaicinājumu arī citiem hokeja faniem, lai arī viņi pierādītu, kādus varoņdarbus ir gatavi veikt, lai atbalstītu Rīgas Dinamo hokeja komandu.

Pieteicās vairāki desmiti drosminieku – kāds bija gatavs asināt slidas visai komandai 24/7, kāds bija gatavs pat pliks skriet uz Arēnu Rīga, kāda – masēt hokejistus spēles laikā! No vārdiem pie darbiem – Viasat izaicināja sešus Rīgas Dinamo fanus, lai izpildītu viņu izteiktos solījumus!

Marika Verkēviča, Viasat Latvija AS filiāles vadītāja: „Mūsu mērķis ir iedvesmot televīzijas skatītājus jauniem piedzīvojumiem. Esam gandarīti, ka spējam piedāvāt tik plašu un dažādu saturu, ar ko iedvesmot mūsu skatītājus jauniem un drosmīgiem notikumiem. Dienā pēc manas vārda māsas Marikas trakās dejas Arēnā Rīga, man radās ideja, kāpēc gan mums neizaicināt uzticīgos hokeja fanus, kam tikpat trakulīgam un drosmīgam! Mēs priecājamies, ka tik daudz mūsu skatītāji ir gatavi mesties izaicinājumos, lai atbalstītu savu komandu. Diāna, Austris, Kaspars, Arvīds, Malvīne un Kārlis – šie ir pirmie seši drosmīgie, kas pieņēmuši Viasat izaicinājumu un realizēs savus solījumus. Kāds leks ar izpletni, kāda jau ir uztetovējusi Rīgas Dinamo logo. Mēs viņiem nodrošināsim visu nepieciešamo un palīdzēsim piepildīt šo izaicinājumu!”

Vai zini vēl kādu tik pat trakulīgu un uzticīgu fanu, kas sev uz muguras uztetovētu Rīgas Dinamo logo? Pieņemot Viasat izaicinājumu, Diāna to izdarīja! Diāna apliecina: „Tas viss tika darīts, lai iedvesmotu komandu, lai nebūtu zaudējumu, lai tikai Rīgas Dinamo uzvarētu! Kā arī man svarīgi bija izdarīt to, ko es teicu, ko varētu darīt, lai atbalstītu mūsu komandu. Esmu to izdarījusi un priecājos par to!”

Arī Austris pieņēma Viasat izaicinājumu un matos izskuva komandas logo un nu, ik mirkli, iedvesmo, aicina arī līdzcilvēkus just līdzi un atbalstīt mūsu komandu!

Arī pārējie pieci drosminieki ir gatavi trakulīgai rīcībai, lai iedvesmotu savu mīļoto komandu jaunām uzvarām – Kaspars, nemācēdams slidot, liks uz galvas ripu un slidos apkārt hokeja laukumam, Arvīds leks ar izpletni, Malvīne, būdama veģetāriete, ēdīs sliekas un tarakānus, bet Kārlis nosauks savu dēlu kāda Dinamo spēlētāja vārdā!