Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

27. janvāra jubilāre - Anna Rozīte

© f64

«Šogad apzināti nolēmu aizbēgt no svinēšanas. Izbraukšu nedaudz ārpus Latvijas,» saka TV raidījuma Kinomānija vadītāja, pirmā latviešu Playboy izdevuma vāka modele un meitiņas Emīlijas (3) mamma Anna Rozīte. Viņai šodien paliek apaļi 30, bet satikt un apsveikt viņu varēs tikai rīt, kad jubilāre būs atgriezusies Latvijā un būs atvērta sveicējiem un mīļiem vārdiem.

«Kādreiz šis skaitlis mani tiešām nedaudz biedēja, bet tagad tas ir un paliek tikai skaitlis,» secina Anna Rozīte. Viņa atzīst: ir sajūta, ka dzīve tikai tagad sākas un pats skaistākais un interesantākais ir tikai priekšā. Raidījuma Kinomānija vadītāja atklāj, ka savulaik savas dzimšanas dienas svinējusi plaši un skaļi, katru reizi izdomājot jaunu tematiku, vietu un izklaides, bet nu no tā visa ir drusku sagurusi, jo organizēšana prasa daudz pūļu, enerģijas un laika. Galu galā pati savas dzimšanas dienas nemaz neizbaudīja, vairāk jutās kā darbā, tāpēc pēdējos gados Anna Rozīte savus svētkus ar lielām ballītēm vairs nesvin, pavada tos tikai pašu tuvāko cilvēku lokā, klusi un mierīgi. Un tā ir arī šodien.

«Starp citu, visjaukākās dzimšanas dienas man ir bijušas tieši pēdējos gados, kad apzināti izvēlējos tās skaļi un pamatīgi nesvinēt, bet kad iniciatīvu uzrīkot kādu nelielu svinēšanu un manis sveikšanu uzņēmās draugi. Paldies viņiem par to, jo tieši šādi mirkļi rada visskaistākās sajūtas un īstu svētku atmosfēru!» priecīgi saka šodienas gaviļniece.

Taujāta, ko viņai dzimšanas dienā uzdāvināt, Anna Rozīte atteic, ka «nu jau ir tas vecums, kad laikam visvairāk par visu gribas, lai dzīve sagādā jaukas atmiņas un foršus piedzīvojumus, ko pēc tam vēl ilgi atcerēties».

Ar ko jubilārei atmiņā palicis aizvadītais gads? «2014. gads man bija ļoti dažāds – tas nesa gan smagus zaudējumus un milzīgus pārbaudījumus, gan arī ļoti skaistus ceļojumus un fantastiskas iepazīšanās. No šī gada es, protams, gaidu tikai labo – esmu atvērta visam labajam un brīnišķīgajam, kas ar mani vēl tikai notiks!»

Anna Rozīte atklāj, ka tieši šogad viņa ļoti izbauda ziemu. «Nevienu citu gadu ziemā neesmu tik labi jutusies kā šogad. Iespējams, tāpēc, ka ir sanācis kārtīgāk iemācīties braukt ar snovbordu un, neskatoties uz to, ka esmu salīga un man vairāk patīk saule, mana ikdiena ir ārkārtīgi piepildīta un aktīva. Jā, šogad man pat neatliek laika domām par aukstumu un drūmajiem, tumšajiem vakariem,» viņa secina.

Lūgta atklāt, ar ko šobrīd ir aizņemta viņas ikdiena, Anna Rozīte uzskaita: jau sesto gadu viņa vada raidījumu Kinomānija, tāpat viņa vada arī pasākumus, piedalās dažādos projektos un kopumā bauda dzīvi, tai skaitā strādā arī par mammu savai trīs gadus vecajai meitiņai Emīlijai. Bet par saviem tuvākās nākotnes plāniem šodienas gaviļniece atturas stāstīt, sakot, ka viņai nepatīk runāt par to, kas vēl nav izdarīts, taču ieceres un sapņi esot augsti kā kalni.

Anna Rozīte neslēpj, ka, līdzīgi kā daudziem, arī viņai ir savas jaunā gada apņemšanās. «Dzīvot priecīgāk un apzinātāk, novērtējot to, kas man ir dots, un ticot saviem spēkiem, doties uz priekšu pie jauniem apvāršņiem!».