Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Krievijā slavenajam latvietim Pelšam piedzimis ceturtais bērns

© scanpix

Latvijā dzimušā Krievijas šovbiznesa spīdekļa un televīzijas raidījuma «Uzmini melodiju!» ilggadējā vadītāja 47 gadus vecā Valda Pelša ģimenē tagad ir par vienu cilvēku vairāk. Ilgi gaidītais mazulis nāca pasaulē 8. decembrī pulksten 4 no rīta vienā no Maskavas klīnikām.

 

Valda Pelša sieva Svetlana dāvāja vīram dēliņu, kura svars bija 3560 grami un augums 57 centimetri. Kā vēsta laikraksts «Super», dzemdības noritēja bez starpgadījumiem, mamma un jaundzimušais ir veseli un jūtas labi. Abi vecāki ir neizsakāmi laimīgi, jo bērni viņu dzīvē ir galvenais un bērnu audzināšanai abi atvēl ļoti daudz laika un uzmanības.

Pelšs ar sievu Svetlanu jau audzina divus kopīgos bērnus – 12 gadu veco meitu Ilvu un piecgadīgo dēlu Einaru. Jaundzimušais puika latviešu šovmenam ir jau ceturtais bērns, jo no pirmās laulības viņam ir 22 gadus veca meita Eižena.

Valdis Pelšs ir dzimis Rīgā 1957. gada 5. jūnijā žurnālista Eižena Pelša un inženieres Ellas ģimenē, taču 1983. gadā viņš devās uz Maskavu un pēc studijām Maskavas Valsts universitātes Filozofijas fakultātē palika Krievijā, kur izveidojis ļoti veiksmīgu Krievijas televīzijas izklaides raidījumu vadītāja karjeru. Pelšs ir viens no savulaik populārās grupas «Ņeščastnij slučai» dibinātājiem un dalībniekiem. Pašlaik Valdis Pelšs ir Krievijas 1. televīzijas kanāla valdes sastāvā.