Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Kerēvicai meitiņu palīdz pieskatīt mamma

© f64

Šā gada 21. augustā dziedātāja Ieva Kerēvica (33) laida pasaulē savu uz dzīvesdrauga Ģirta Bisenieka (28) pirmdzimto meitiņu Grietu. Jau trīs mēnešus pēc mazulītes piedzimšanas Ieva atgriezusies apritē – gan dzied, gan pasniedz vokālās stundas.

»VZ« Ieva Kerēvica pastāstīja, ka šobrīd viņai primārais ir ģimene un meitiņa. Jaunā māmiņa neslēpj prieku, ka meitiņa aug liela un ir ļoti mierīga, un savus vecākus naktīs nemoka, bet ļauj izgulēties. «Viss mums ir normas robežās, kā tam ir jābūt,» viņa nosaka.

Ieva atgriezusies arī pie saviem iesāktajiem darbiem. Jau nodziedājusi pāris koncertus un ieplānojusi nākamās uzstāšanās. «Manā profesionālajā dzīvē līdz ar meitiņas piedzimšanu nekas nav mainījies,» tā Ieva. Līdz ar bērniņa nākšanu pasaulē, dziedātājai ir vēl lielāks stimuls un darbspējas. Kamēr Ieva nododas darbiem, mazulīti pieskata viņas mamma: «Mums auklītes nav un viss notiek ģimenes lokā.»

Pagaidām Ieva un viņas dzīvesdraugs Ģirts nav juridiski reģistrējuši savas attiecības. Kāzas vēl priekšā. «Konkrēti vēl neesam izlēmuši, kad tas notiks,» bilst dziedātāja. Abi iepazinās pirms septiņiem gadiem, strādājot kopā pie teātra izrādes «Adata».