Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide

Teilore Svifta tuvākajā laikā netaisās doties uz randiņiem

© Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta paziņojusi, ka vismaz tuvakajā laikā netaisās pat domāt par randiņiem vai attiecībām.

24 gadus vecā dziedātāja, kura slavena ar savām neskaitāmajām dziesmām par lauztu sirdi un attiecību problēmām ar pretējo dzimumu, izlēmusi pagaidām vadīt savu dzīvi kā brīva sieviete.

"Randiņi un attiecības ir pēdējais, par ko es domāju, jo nespēju iztēloties kā to savienot ar manu pašreizējo dzīvi," paziņojusi Svifta. Šī lēmuma pamatā esot viņas "paparaci dzīvesveids".

Svifta stāsta, ka viņai nav ne jausmas kā puisis var iet  kopā ar meiteni, kuru ielenc ap 20 paparaci un paciest to, ka nespēj viņu pasargāt, jo meitene pati ir izvēlējusies šādu dzīvi. "Es vienkāršī neredzu kā tas varētu "strādāt", es par to nedomāju, un, saskaroties ar to, bēgu," stāsta dziedātāja.

Teilores Sviftas bijušo draugu sarakstā ierindojas, piemēram, tādas slavenības kā mūziķis Džons Meijers, aktieris Džeiks Gilenhāls, mūziķis Džo Džonass, "Krēslas" zvaigzne Teilors Lautners, kā arī popularās grupas "One Direction" dalībnieks Harijs Stailzs.

Pašreiz dziedātāja strādā pie jauna albuma ar nosaukumu "1989", kas ir viņas dzimšanas gads. Piedāvājam noklausīties Sviftas jaunāko, neticami "lipīgo" dziesmu, kas jau ir ceļā uz mūzikas topu iekarošanu!