Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Laba diena, lai plānotu ārzemju ceļojumu

Dzīve kļūs mierīgāka, procesi norisināsies lēnām, bet – fundamentāli. Cilvēkus daudz vairāk interesēs finansiālā atdeve no darba un biznesa. Ļaudīm nebūs vēlēšanās tik daudz enerģijas un spēka tērēt konfliktiem, pretrunu pārvarēšanai. Garastāvoklis būs mainīgs. Laba diena, lai plānotu ārzemju ceļojumu, rezervētu un iegādātos biļetes, paplašinātu savus kontaktus ar sveštautiešiem un biznesa partneriem ārzemēs.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Iespējams, pastiprināsies interese par reliģiju, filozofiju un globālām dabas parādībām. Gribēsies kaut kādā veidā restartēt dzīvošanas prieku, bet – pārāk neaizraujieties!
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ir ļoti ticams, ka gribēsiet gūt asas izjūtas. Esiet uzmanīgi, īpaši ar nepazīstamiem cilvēkiem, un nokļūstot situācijās, kuras nespējat kontrolēt.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ieteicams būt uzmanīgākiem, izvēloties partnerus un vidutājus. Nesteidzieties ar līguma parakstīšanu. Nesoliet neko, ko nevarat izpildīt.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Situācija veidosies jums labvēlīga. Pat ļoti sarežģītā situācijā spēsiet ieraudzīt sev izdevību un samierināties ar likteni.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Īpaši nozīmīgs var kļūt jebkas, kas saistīts ar karjeru, amatu un sociālo statusu. Pastiprināta uzmanība pret jums būs ne tikai privilēģija, bet arī atbildība.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Jo tuvāk būs vakars, jo lielāka būs vēlme nodarboties ar darbiem mājās, vispār – ieviest kārtību. Izpildiet savu pienākumu, doto vārdu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ne tikai dodoties ceļā, rūpīgi izplānojiet maršrutu un no tā neatkāpieties pat tad, kad ir milzīga vēlme iet pa nezināmām takām, jo šoreiz tās vedīs tieši dūksnājā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nesteidzieties realizēt savas ieceres, kas saistītas ar mācībām, ienākumiem un ceļojumiem. Visticamāk, nespēsiet adekvāti novērtēt situāciju.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būsiet ilūziju gūstā. Zvaigznes iesaka atlikt jaunu plānu realizēšanas uzsākšanu. Kļūdas, ko šodien pieļausiet, var kardināli mainīt ceļu uz mērķi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Pašam var nepatikt spiega loma ienaidnieka aizmugurē, bet ļoti ticams, ka tieši to nāksies spēlēt. Neaizraujieties ar izlēmīgu rīcību.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Pirms uzticaties jauniem paziņām, pārbaudiet viņus. Ļoti iespējams, ka ne visi būs jūsu domubiedri.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Lai atrastu pareizo ceļu, nāksies kļūdīties un pārvarēt ilūzijas. Neticība sev var būt cēlonis tam, ka uzreiz nespēsiet izvēlēties pareizo ceļu.