Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Diez vai cilvēki ievēros saprātīgus diētas likumus

Stiprāks par entuziasmu un gribu izrādīsies slinkums, kāre pēc atpūtas un izklaidēm. Var pastiprināties uzmanība pret labklājības ārējām izpausmēm, dārgām mantām, prestižiem pasākumiem. Diez vai cilvēki ievēros saprātīgus diētas likumus. Finanšu sfērā uzmanību saistīs lieli ieguldījumi, iespējas «norakstīt» parādus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Pieaugs aktivitāte un patstāvība, bet zvaigznes iesaka atcerēties, ka spēka un ietekmes pieaugums sev līdzi nes arī atbildības palielināšanos. Ļoti svarīgi palikt stratēģim un reālistam.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes iesaka par dienas galveno uzdevumu izvirzīt personiskās vajadzības. Esiet vairāk pārliecināti par sevi. Ļoti svarīgi sevi pareizi pozicionēt saskarsmē ar ietekmīgiem cilvēkiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ieteicams rēķināties ar to, ka pieaug inerces spēks, tas būs redzams gan domāšanā, gan notikumos. Pietrūks impulsa iedvesmai. Nav ieteicams atslābināt kontroli finanšu jautājumos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Pieaugs apetīte visplašākajā nozīmē. Būs tendence pārspīlēt iespējas. Varētu aktualizēties finansiālā perspektīva. Zvaigznes saka – sīkas iegribas varēsiet piepildīt tūlīt, bet praktiski neiespējami tas būs ar lielām vajadzībām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Aktualizēsies personiskās vajadzības, arī ambīcijas. Dienas labā puse – vairosies enerģija. Var rasties jaunas cerības, perspektīvas, reālas iespējas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ļoti svarīgi neļaut vaļu nepacietībai. Būs iespējas saglabāt pašpārliecinātību, bet nav vēlams kalt lielus plānus, dot pārsteidzīgus solījumus. Jums nav izdevīgi forsēt notikumus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. No redzesloka nedrīkst izlaist materiālus jautājumus, turklāt tie varētu kļūt par šīs dienas galveno tematu sarunās, tie var kļūt pat par strīdus ābolu. Galvenais akcents varētu būt kredīti un ieguldījumi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Jābūt uzmanīgiem pret partnera vajadzībām, jo īpaši nepieciešams būt iejūtīgiem un pragmatiskiem, risinot darījuma jautājumus. Zvaigznes var dot iespēju demonstrēt savu augstsirdību.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Var pieaugt rutīnas darbi. Svarīgi atšķirt reālas problēmas, vajadzības no šķietamām, ko patiesībā raisa ambīcijas. Palīgus svarīgi atalgot materiāli.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varat atļauties nedaudz vairāk, nekā ierasts. Atšķirībā no citiem jums ir tiesības mazliet paslinkot. Pauzi darbos ļoti labi izmantot arī pārdomām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ļoti veiksmīga un arī sekmīga diena. Svarīgi ne pārāk ļauties kārei pēc komforta. Svarīgi ievērot pareizu diētu, bet tas varētu izrādīties vislielākais klupšanas akmens.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būsiet tendēti iet savu vēlmju un spontānu iegribu pavadā, tāpēc zvaigznes iesaka ievērot askētisku dzīvesveidu. Ļoti ticams, ka tieši fantāzija pateiks priekšā vispareizāko risinājumu problēmai.