Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Satraukums, konfliktainība, nestabilitāte ir šīs dienas sastāvdaļa

Diezgan saspringts zvaigžņu stāvoklis garantēs diezgan saspringtu diena. Satraukums, konfliktainība, nestabilitāte ir šīs dienas normāla sastāvdaļa. Situācija mudinās uz protestiem, kardināliem pārveidojumiem. Vēlams atlikt jaunus darbus, negatīvas emocijas jāmēģina pārvērst mazāk destruktīvās izpausmēs. Esiet uzmanīgi pūlī un saskarsmē ar nelīdzsvarotiem cilvēkiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Kontrolējiet emocijas, praktizējiet savaldību. Līdzsvarotība būs īpaši svarīga, it sevišķi tad, ja gribat palikt sistēmā, radīt uzticību.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Diena dāvās daudz iespēju mākslā, literārajā darbībā. Ieteicams netiekties pēc stabila rezultāta, bet ar interesi darboties jums svarīgajās jomās.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Uzmanību varētu saistīt sociāli notikumi, grupā iespējama būtiska nestabilitāte. Personiskā pārliecība, visticamāk, «pazaudēsies» kolektīvās domāšanas stereotipos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Citu teikto uztversiet pārāk asi un tieši, jo īpaši kritiku un pavēles. Pieaugs iespējamība strīdiem uz greizsirdības un sāncensības bāzes.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Zvaigznes dāvās iedvesmu, stiprinās ticību iespējamām pozitīvām pārmaiņām. Mērķtiecīgām akcijām var nepietikt enerģijas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nebūs iespēju ietekmēt notikumus, jebkuru notikumu pagriezienu jāuztver saprotoši, neatkarīgi no tā, vai tie jūs iepriecina vai sarūgtina. Var būt tendence dramatizēt situāciju.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Daudzi būs spiesti pielāgoties, pat neraugoties uz situācijas vai cilvēku rīcības neloģiskumu vai dīvainībām. Zvaigznes iesaka nemeklēt ne sabiedrotos, ne starpniekus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nāksies samierināties ar nekārtību vai pārsteigumu ķēdi. Liktenīga apstākļu sakritība piespiedīs aizmirst par likumiem, ierasto grafiku. Zvaigznes neiesaka iet pret apstākļiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Daudzi varēs paļauties uz laimīgu gadījumu, veiksmi, turklāt daudziem Veiksies, par spīti apstākļiem. Nav ieteicams sākt jaunus darbus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Sarežģīta diena, jo vispār būs grūti kontrolēt notiekošo. Jūs varētu kļūt par stereotipisku uzskatu upuri.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Pārsteigumi būs, tie arī jums patiks. Situācija, kas šķita bezcerīga, var atrisināties, turklāt ļoti viegli. Nav ieteicams censties būt līderim.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Minimizējiet savu piedalīšanos dažādos publiskos notikumos. Ja šķitīs, ka esat atradis negaidītu risinājumu, tomēr attiecieties pret to skeptiski, jo, visticamāk, būsiet kļūdījies.