Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Nav ieteicami darījumi un pirkumi

Zvaigznes vairos ziņkārību, vienlaikus arī brīdina, ka nedrīkst ticēt visam. Sarežģījumus var radīt mainīgs garastāvoklis, nenoteiktība, izklaidība, negodīga konkurence, garantiju un kontroles trūkums. Viena kļūda sev nesīs līdzi citas. Ļoti varētu noderēt izveicība un valodu zināšanas, nešabloniska domāšana. Nav ieteicami darījumi un pirkumi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ieteicams būt kustīgiem un sabiedriskiem. Var nodarboties ar vairākiem uzdevumiem vienlaikus, bet kvantitāte noteikti mazinās kvalitāti.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Var pievilt veselais saprāts. Pat paši pragmatiskākie un respektablākie šīs zīmes pārstāvji varētu noiet no galvenā ceļa, aiziet pa maldu taku.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Gaume un garastāvoklis nebūs stabili, to nav ieteicams gaidīt arī no apkārtējiem, ieskaitot priekšniecību, partnerus, klientus, tuvus cilvēkus. Dienas laikā pieaugs kaprīzums, impulsivitāte.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Haoss un pastāvīgas šaubas. Pieaugs risks nonākt atkarībā no apstākļiem, svešiem viedokļiem. Diena vairos izklaidību, maldīgu notikumu un paša sajūtu tulkojumu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ieteicams būt uzmanīgiem, lai nenokļūtu apšaubāmā situācijā. Zvaigznes saka, ka šobrīd neesat spēcīgā pozīcijā, bet jūsu ievainojamība slēpjas sīkumos. Nav ieteicams būt vieglprātīgiem un lētticīgiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes brīdina par dienas nestabilo raksturu. Ne jūs, ne jums nepieciešamie cilvēki šodien nebūs noteikti. Daudzi solījumi paliks neizpildīti, turklāt visā jūklī nebūs viegli tikt skaidrībā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Potenciāli veiksmīga diena, bet ne reizi vien visā var iejaukties nejaušība, viņa augstība gadījums. Nav izslēgti pārpratumi, mēģinot iegūt tehnisku, informatīvu vai medicīnisku palīdzību.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Dienas laikā varētu būt daudz kļūdu un pārpratumu, arī mīklainu notikumu. Iespējams, nāksies nopietni improvizēt. Zvaigznes saka – šīs dienas notikumi ir kā mācību stunda.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Liela iespējamība, ka jūs tiksiet aizskarts ļoti sāpīgā jautājumā. Varat kļūt par upuri provokācijai. Nāksies sakopot savas diplomāta spējas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Diena nāks ar virkni nopietnu ķezu, raižu un šaubu. Iespējami neplānoti īsi braucieni. Daudzus ne tikai apbēdinās, bet pat tracinās fakts, ka nevarēsiet valdīt pār notiekošo un izdarīt skaidrus secinājumus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diena vairos dinamiku un plašumu radošām izpausmēm. Nezaudējiet laiku, ja jums sakrājies lērums sīku darbu. Iespējami neplānoti un steidzami tēriņi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Šī diena varētu palikt atmiņā ar virkni kļūdu un muļķīgu nejaušību. Ir liela iespējamība simpātijas veltīt neīstajiem cilvēkiem, izvēlēties nepareizo tēlu, taktiku. Nav ieteicams izrādīt iniciatīvu.