Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Diezgan nervoza diena, kurā iespējami daudzi satraukumi

Diezgan nervoza diena, kurā iespējami daudzi satraukumi. Līdz pat vakaram nebūs nekādu garantiju, nav izslēgta plānu maiņa. Notikumu rezultāts būs atkarīgs no kolektīvā viedokļa, draugu atbalsta, nejaušības. Iespējamas problēmas ar disciplīnu un secīgu darbošanos. Būs grūti paredzēt pūliņu rezultātu. Ir vērts uzturēt saikni ar jauno paaudzi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Brīvajiem putniem Auniem būs grūti pieņemt ierobežojumus un būs arī grūti ar savaldību un formalitāšu ievērošanu. Daudzi izlēcieni apkārtējiem nešķitīs loģiski. Par virzītājspēku kļūs garastāvoklis, pašsajūta, nejauša iegriba.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes iesaka pašus svarīgākos darbus pārcelt uz nākamo dienu, obligātos darbus – uz vakaru. Diezgan grūti būs koncentrēties, varat sākt vienu darbu un pavisam negaidīti pārslēgties uz ko citu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Varat sastapties gan ar labvēlību, gan ar pretdarbību. Pat ja ir ideāls rezultāts, nav ieteicams ķerties klāt nākamajam posmam, ir jānogaida.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Jāatturas demonstrēt iniciatīvu, jo šodien rezultāti ir neparedzami. Ja fortūna izrādījusies jūsu pusē, nav ieteicams pārbaudīt tās pacietību, labāk iziet no spēles veiksmes augstākajā punktā. Līdz pat vakaram pār jums valdīs akls gadījums vai svešas kaprīzes.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Diena sāksies veiksmīgi, bet ir vērts atcerēties, ka arī veiksmei ir savs limits. Ne visu izdosies izskaitļot iepriekš. Pilnai personiskai veiksmei var traucēt objektīvi ārēji apstākļi. Zvaigznes novērtēs entuziasmu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Jāņem vērā, ka būs grūti precīzi izpildīt iecerēto, tajā skaitā – radīt labvēlīgu viedokli. Nepastāvības diena. Iespējama pastiprināta nervozitāte, gaidot darba rezultātus. Izcila ideja radīsies tuvāk vakaram.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ne reizi vien jūs var dezorientēt citu uzvedība. Zvaigznes saka, ka šodien daudz ko varētu diktēt nejauša apstākļu sakritība. Vēlams atteikties no jaunu projektu uzsākšanas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nav vērts kalt striktus plānus, labāk būt gataviem sīkiem pārsteigumiem. Apstākļi var būt neparedzami un prasīt ne to, kam būsit gatavi. Nav izteicams ne meklēt, ne uzsākt jaunus darbus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Līdz pat vakaram būsiet optimisti, pamanīsieties gūt labumu no jebkāda notikumu pavērsiena. Ja izdarīsiet visu iespējamo, atliks vien paļauties uz likteņa labvēlību. Neesiet pārāk bargi pret jauno paaudzi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Daudzi jutīsies ne īpaši komfortabli. Iespējami uztraukumi un pat aizkaitinošas situācijas. Visticamāk, jūs tracinās garantiju neesamība, neparedzamība. Esiet gatavi pārsteigumiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būs vairākas priekšrocības, kuras neapzināsieties. Daudziem varētu būt spējas paredzēt notikumu attīstību. Rīcību, ko «iesaka» intuīcija, nav ieteicams atlikt.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Visu svarīgo labāk pārcelt uz citu dienu, jo diez vai zvaigznes būs tik labvēlīgas, ka nodrošinās labvēlīgu apstākļu sakritību. Ir liels risks veltīgi iztērēt līdzekļus.