Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Nav ieteicams veikt izmaiņas datoros

Ieteicams pievērsties jau iesāktiem darbiem, tos mierīgi turpinot, pietaupot enerģiju. Vakarā sabiedrībā valdīs pretrunīga informācija, iespējamas liekas telefonsarunas, nav ieteicams veikt izmaiņas datoros.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Uz vietas nosēdēt būs tā pagrūtāk, tamdēļ Auni dosies sabiedrībā, meklēs, kas jauns. Iespējamas daudzas sarunas. Liedziet citiem jūs iesaistīt tukšu salmu kulšanā – esiet tiešs un konkrēts.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. No rīta esiet saprotošs pret mājiniekiem, arī pret tiem, kuri ar kreiso kāju no gultas izkāpuši. Lai gan būs kārdinājums šodien papildināt mantu kambari, tas gan mazāk iesakāms – pēcāk maz izmantosiet šo preci.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Par uzmanības trūkumu retais sūdzēsies. Tikai – vai gribēsiet būt uzmanības centrā. Atturieties šodien visiem mācīt, kā tā dzīve jādzīvo, tad viss būs kārtībā. Vakarā iespējami jaunumi par darba jautājumiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Mazāk jauksieties citu darīšanās, labākā noskaņā būsiet. Pacentieties ievērot neitralitāti, tad diena paies mierīgi. Vakarā iespējami piedzīvojumi ar elektrotehniku.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ja kāds draugs lūgs palīdzību, tad izpalīdziet – dots devējam atdodas. Vakaru pacentieties veltīt sirdsmīļotajam, sakot, ka viņš ir pats labākais, interesantākais un ideju bagātākais.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ar vislabākajiem nodomiem gribēsiet apliecināt kompetenci darbā, bet tam piemērotāka gan būs rītdiena. Turpiniet jau iesāktos darbus, vakarā mazāk eksperimentējot ar datorprogrammām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Gribēsiet izrauties no rutīnas un pelēcības, meklējot dzīves atbildes augstākās mācību iestādēs vai kādā gudrā grāmatā. Dzeriet veselīgas tējas. Vakarā bērni var sagādāt negaidītus pārsteigumus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būsiet piedzīvojis arī interesantākas dienas. Iespējami lielāki izdevumi. Būs Skorpioni, kuriem nāksies lielāku atbalstu izrādīt ģimenes locekļiem. Sev un citiem par prieku, uzrakstiet mīlas vēstuli.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Gribēsiet tikt skaidrībā par partnerattiecību jautājumiem? Labāk atlieciet to uz rītdienu, lai nav sasteigtības. Šovakar esiet uzmanīgs gājējs un autobraucējs, sarunāts?
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Pienākumi mudinās cītīgi strādāt, bet produktīvāki rezultāti gan būs tikai šodien. Atturieties šodien izdarīt lielus pirkumus, investēt naudiņu, jo galā iespējams tāds kā čiks.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ar sievietēm kā ar bitēm? Tad izturieties tā kā pret bitēm – iejūtīgi un ar cieņu. Vakarā ielūkojieties informācijas klāstā, varbūt iespējams papildus piepelnīties.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Darba izpilde labāk izdosies, ja varēsiet citu netraucēts strādāt. Labi, ja laikus jau varēsiet doties mājup un pievērsties saviem mīļajiem tuviniekiem. Vakarā pēkšņi visiem būsiet vajadzīgs.