Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Līdz ar darbspējām var palielināties arī aizkaitināmība

Sākas jauns mēness cikls, un zvaigžņu stāvoklis tikai pastiprinās vēlmi pēc pārmaiņām un eksperimentiem, bet tiem šodien patiešām nav īstais laiks. Līdz ar darbspējām var palielināties arī aizkaitināmība. Pieaugs azarts, kāre pēc progresa var aizēnot vajadzību būt uzmanīgam. Ieteicams rūpīgāk gatavoties nepieciešamām plānveida akcijām un uz laiku atlikt neobligātas riskantas darbības.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Uz daudz ko pēkšņi paskatīsieties no cita redzesleņķa, iespējams, ka radīsies vēlēšanās nomainīt mērķi, stilu, taktiku. Ne visas idejas būs miermīlīgas un dzīvotspējīgas, pat pašas interesantākās būs jānoslīpē.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes neiesaka steigties, citādi perspektīva ideja un pats projekts var piedzīvot krīzi vai pat ciest krahu. Savu plānu īstenošanā nav ieteicams piesaistīt citus cilvēkus, visticamāk, ar viņiem visu laiku strīdēsieties.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes dāvās otro elpu un pavērs ceļu uz jaunām perspektīvām. Var rasties vēlēšanās riskēt, atsakoties no jebkāda veida apdrošināšanas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Pieaugs risku iespējamība. Kā darījumos, tā privātajā sfērā noderēs piesardzība. Ņemiet vērā, ka ir ļoti liela tehniska un finansiāla rakstura sarežģījumu iespējamība.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ir vērts pievērst uzmanību citu uzvedībai, dienas laikā cilvēki ap jums var kļūt pat agresīvi. Var palielināties iespējas saasināt attiecības ar citiem, jo īpaši tiem, kas labi zina par jūsu darbiem, hobijiem, vājībām...
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Uzmanība pārslēgsies uz rutīnas darbiem, tehniskiem projektiem. Iespējams, gribēsiet gūt jaunu pieredzi, turklāt – eksperimentālā veidā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būs grūti saglabāt garīgu līdzsvaru un notiekošajā saskatīt arī ko labu. Nav droši zaudēt paškontroli. Esiet gatavi negaidītajam pat tur, kur šķietami nekas nevar notikt.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nāksies piedzīvot oriģinālus un bīstamus pārbaudījumus. Par «mīnu lauku» var kļūt paša mājoklis. Darbā vai ģimenē var veidoties pirmsvētras atmosfēra.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Piedzīvojumu gars var ņemt virsroku pār veselo saprātu, praktiskumu un piesardzību. Būs grūti pretoties kārdinājumam, bet radīsies iespēja realizēt slepenas ambīcijas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Dzīve varētu piedāvāt pārbaudīt un izmēģināt savas prasmes darījumos, bet zvaigznes saka, ka to nevajadzētu darīt. Neraugoties uz vilinošu perspektīvu, rezultāts varētu būt bēdīgs.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Galvenais kungs un pavēlnieks būs jūsu garastāvoklis, pašsajūta un ieradumi. Pieaugs ievainojamība, nav izslēgta pārāk asa reakcija uz atsevišķiem cilvēkiem vai notikumiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Labāk uz laiku atteikties no iniciatīvas, bet noteikti nedrīkst «izkrist« no dzīves kopējās plūsmas. Nav ieteicams aktīvi piedalīties kolektīvos projektos.