Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigznes vairos piesardzību

Zvaigznes vairos piesardzību. Var pabeigt lērumu iesāktu darbu, tikt vaļā no iesīkstējušiem rāmjiem. Vakarpusē zvaigznes provocēs jaunu notikumu pavērsienu, kas var kļūt pat pat liktenīgu. Radīsies iespēja veikt būtisku izrāvienu, sasniegt ievērojamus rezultātus. Iespējams aizrauties ar kādu darbu, kas sākotnēji nešķita patīkams. Jauni darbi var prasīt «nulles pozīciju» – tīrīšanu, utilizāciju, remontu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Līdz vakaram nav vēlams mainīt stratēģiju, jāpaļaujas uz apstākļiem. Iespējams, nāksies orientēties uz citu garastāvokli, rēķināties ar citu darba grafiku. Vakarā būs iedvesma sarežģītiem darbiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Jābūt gataviem iekļauties citu cilvēku iniciatīvās. Iespējamas izmaiņas līdzāsdzīvošanā, sadarbībā. Ļoti iespējama provokācija, kārdinājums. Vislabāko padomu sniegs intuīcija.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Dienas sākums uzturēs cerību darba veiksmīgai pabeigšanai un gaišai, bezrūpīgai nākotnei. Brīvību nodrošinās pienākumu trūkums. Ja jums nav likumisku saistību, varēsiet darīt, ko vien vēlaties.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Dienas pirmajā pusē jāizvairās no nervozām situācijām un jaunām iniciatīvām. Pasākums, kas tiks iesāks pirms laika, diez vai sniegs gaidāmo rezultātu, bet var kļūt par aizkaitināmības un emocionālas nestabilitātes iemeslu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Līdz pusdienlaikam strādāsiet pēc shēmas, kas jums zināma līdz milimetram. Varēsiet paspēt pabeigt kādu būtisku projektu, nodot atskaites. Vakarā nāksies pievērsties būtiskiem pienākumiem ģimenē. Ģimenē iespējamas pārmaiņas vai konflikts.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Dienas pirmajā pusē panākumi būs atkarīgi no spējas sajust īsto brīdi. Visu ieteicams darīt īstajā laikā, īpaši tad, ja padomā ir kāda oriģināla akcija. Vakarā varat sākt kādu būtisku projektu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Visu dienu jutīsieties par sevi pārliecināts. Līdz pat vakaram daudzi notikumi būs iepriekš paredzami, ierastais scenārijs ļaus pieņemt pareizus lēmumus. Vakarā nāksies koncentrēties uz finansēm.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Dienu ieteicams veltīt precizējošiem pasākumiem, sagatavošanas darbiem. Nav ieteicamas fiziskas un emocionālas pārslodzes.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Dienas sākums piespiedīs pieturēties pie jau zināmas taktikas. Vakars ir potenciāli lielas veiksmes laiks, bet ar noteikumu – ja iekšēji esat gatavi ne tikai uzvarai, bet arī tās radītām blaknēm.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes iesaka nepievērsties sīkumiem un tam netērēt patiešām dārgo enerģiju. Nebūtu vēlams ļauties kārdinājumam iesaistīties neaktuālā projektā, kas drīz vien atrisināsies automātiski.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vismierīgākā dienas daļa būs rīts, bet pret vakaru atmosfēra uzkarsīs Nav izslēgts, ka nāksies izvēlēties finansiālu vai profesionālu taktiku. Iespējams vecāku, ietekmīgu cilvēku, konkurentu presings.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Jaunas iniciatīvas nav ieteicams atlikt uz vakaru. Šī ir aktīvu darbību diena, turklāt enerģijas būs pietiekami. Tikai necentieties paveikt visu uzreiz, turklāt dažas akcijas var būt liktenīgi priekšlaicīgas.