Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Labs laiks jūtu izpaušanai

Labs laiks jūtu izpaušanai, simpātiju izrādīšanai, spēju atklāšanai radošajās jomās. Ļoti labs laiks, lai atrisinātu jautājumus, kas saistīti ar finansēm, nodokļiem, mantojumu, kredītiem, kopīgu budžetu, mantojumu, kapitālu. Racionāla domāšana var piekāpties intuīcijas priekšā. Būs iespēja paplašināt savu garīgo pārdzīvojumu spektru.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Svarīgos darbos neiztiksiet bez intuīcijas, jo ierastās shēmas varētu nedarboties. Ne par visu varēsit izteikties «pa tiešo». Emocionāli blīva būs dienas otrā puse.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Jūsu intereses savīsies ar svešu cilvēku vajadzībām. Šī diena var kļūt ļoti nozīmīga romantiskās attiecībās, arī finansiālos darījumos. Nav izslēgta vienpusēja atkarība.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Emociju un pārdzīvojumu pilna diena. Daudziem emociju avots būs patīkams vai arī ienīsts darbs. Veselība tiešā veidā būs saistīta ar psihoemocionālo stāvokli.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Patīkama diena, kuras laikā pārdzīvojumi no negatīvas zīmes pārveidosies uz plusu. Savstarpēju simpātiju izpaušanas laiks, lai gan daudziem jūtas var palikt bez atbildes.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Uzmanība, visticamāk, koncentrēsies uz darbiem mājās, attiecībām ģimenē, nacionālām tradīcijām, dzimtas vēsturi. Nav izslēgts, ka jums svarīgā «teritorijā» notiks kas ļoti būtisks.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Galvenais būs nevis vārdi, bet neverbālas zīmes. Labvēlīga diena romantikai, attiecību normalizēšanai. Pat intelektuāliem notikumiem būs emocionāla nokrāsa.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Medaļas otra puse, kas pēkšņi var atklāties, sola būtiskus pārsteigumus. Notikumi orientēs uz emocionāli intuitīvu dzīves uztveri. Iespējams ļoti prestižs pirkums, liels darījums, dāvana, kompensācija.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Jau no dienas vidus varēsiet diktēt noteikumus, ļaut izpausmi saviem ieradumiem, plāniem un pārliecībai. Veiksmei var būt mistiska nokrāsa.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Zvaigznes iesaka palikt aizkulisēs. Ja esat ar kaut ko aizrāvušies, tad viegli pārcietīsiet ārējus ierobežojumus. Varētu pamosties un vairoties interese par aizliegtām baudām, izklaidēm.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes nostiprinās pārliecību, ka nākotnē viss būs labi. Iespējams, jūs saņemsiet pat ļoti labu atdevi no saviem pūliņiem, varat pat atgūt zaudētu priekšrocību, privilēģiju.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Uzmanība būs koncentrēta uz galveno mērķi vai uz kādu ļoti lielu vēlēšanos. Emociju spektrs var būt pat pārāk plašs. Uzmanieties no apsēstības ar karjeru, slavu, bagātību, varu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Fortūna būs jūsu pusē, var pat sagādāt svarīgu dāvanu, dot kādu labvēlīgu zīmi. Diena, kad vairosies veiksme un paplašināsies iespējas.