Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Nav ieteicams sākt vērienīgus projektus

Zvaigznes būs labvēlīgas komunikablajiem, tiem, kas izvēlēsies dialogu, nevis monologu. Laba diena enerģiskiem cilvēkiem, partnerības veidošanai. Varēs saskaņot viedokļus, uzvedību, sadalīt pienākumus un atbildību. Negatīvās emocijas būs iespējams pārveidot konstruktīvos vārdos un darbos. Nav ieteicams sākt vērienīgus projektus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes iesaka šo dienu izmantot pārrunām un aktīvai sadarbībai. Veiksmīgs laiks, lai veiktu publiskas uzrunas savās un kopīgās interesēs. Vēlams ievērot vienošanās rāmjus, turēt vārdu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Raižu, pienākumu un neplānotu darbu pilna diena. Nav izslēgti strīdi par patiešām būtiskiem jautājumiem. Kolektīvi pūliņi izrādīsies efektīvi. Jūsu paša interesēs ir pieturēties pie likumiem, normām, instrukcijām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Produktīva diena. Situācija prasīs kolektīvus pūliņus, saskaņotu darbību. Laba diena pārrunām, abpusēji ieinteresētam dialogam.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diena prasīs sasprindzināt spēkus, nāksies papūlēties, lai realizētu savas vēlmes un radošos projektus. Zvaigznes iesaka darboties mērķtiecīgi, netērēt spēkus haotiski un niekiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Netērējiet laiku lieki, šī ir lieliska diena aktīvai rīcībai, ieskaitot braucienus un pārrunas. Lai panāktu maksimālu efektu, ieteicams atturēties no emocijām pat tad, ja tas nav viegli
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nav ieteicams ieciklēties pārdomu fāzē, kārtējā diskusiju raundā. Diena aicina domāt un rīkoties pārdomāti, meklēt izeju no strupceļa.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būsiet uzņēmīgi un komunikabli. Radīsies impulss darbu turpināšanai. Laba diena braucieniem, komunikācijai, sarakstei, starpniecībai. Daudz ko spēsiet atrisināt viegli un veiksmīgi, pateicoties jau radītai sistēmai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nāksies upurēt personiskās iegribas kopīga projekta vārdā. Iespējams, jūsu palīdzība, draudzīgais plecs būs nepieciešams citiem cilvēkiem. Ja nākas būt ēnā, neuztveriet to par lieku laika šķiešanu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Noderēs prasmes komunikācijā. Pozitīvu lomu spēlēs sportiskais azarts. Pētnieka intuīcija arī nepievils. Jāatceras, ka jārīkojas tikai normu un likumu robežās.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Vislabākie panākumi gūstami, ja pats būsiet maksimāli mērķtiecīgs. Pat ja jūsu intereses laužas jaunā virzienā, nav vēlams atstāt kaut ko nepabeigtu no iepriekšējā perioda.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būs fizisko un emocionālo spēku pieplūdums, tas labi ietekmēs jebkuru darbu un kontaktus. Diena ļaus pievērsties tam, kas jums patīk un ir harmonijā ar jūsu tālejošajiem mērķiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būs iespējams pašam izvēlēties uzvedības taktiku. Vai ieteicams izrādīt aktivitāti vai labāk atturēties no riska – lemiet paši. Sveši padomi var būt pat ļoti noderīgi.