Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Cilvēki gribēs izpaust savu radošo enerģiju

Cilvēki gribēs izpaust savu radošo enerģiju. Iespējams, būs vēlēšanās piedalīties sabiedriskos pasākumos un īstenot nestandarta idejas. Sensitīvas var kļūt jomas, kas saistītas ar finansēm un personiskām attiecībām. Diemžēl varēs arī novērot disharmoniju starp iespējām un vēlmēm. Partneri var neatbilst jūsu vēlmēm, un uz šā pamata var rasties nopietnas domstarpības.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Neignorējiet svešas vēlmes un prasības pat tad, ja tās šķiet pārspīlētas. Ja ļausiet varu egoismam, esiet gatavi spēcīgam pretsitienam.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Labs garastāvoklis ļaus šo dienu pavadīt pat ļoti labi. Darbā prāts var nenesties uz strādāšanu, bet nedrīkst aizmirst par pienākumiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būsiet gatavi ekonomēt uz savām vajadzībām, lai tikai apmierinātu citu cilvēku kaprīzes. Nežēlojieties par iztērēto.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Veiksmīga diena, ja vien pats to nesabojāsiet. Galvenā problēma (jo īpaši dāmām) varētu būt pārmērības, riskējat pamatīgi zaudēt.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būs grūti atteikties no piedāvājuma apmeklēt dārgu restorānu vai kādu citu prestižu vietu. Neatsakiet tiem, kas piedāvā izklaidēties.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Diena neļaus ekonomēt. Pat skopie un taupīgie var kļūt izšķērdīgi. Laba diena, lai izvēlētos aksesuārus, dāvanas un stilīgas lietas.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ir pienācis laiks pievērsties ārējam tēlam, arī parūpēties par mājīguma radīšanu mājoklī. Jācenšas nepārēsties, jo īpaši saldumus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Askētisms nebūs aktuāls. Atceliet savu ekonomēšanas režīmu, atļaujieties sevi palutināt. Daudzi var arī saskarties ar dzīvesbiedra izšķērdību.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Uz pilnu klapi varēsiet apmierināt savu kāri pēc skaistas dzīves, pie viena arī citus iepriecināt ar dāsnumu. Varat rīkot mazu ballīti pat tad, ja nekas nav svinams.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ambīcijas tikai pieaugs. Iespējams, gribēsiet iekļūt kādā izredzēto klubiņā, kļūt par kāda svarīga cilvēka partneri. Dāmām jāparūpējas par to, lai izskatītos nevainojami.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Aizmirstiet par problēmām. Laba diena, lai tiktos ar draugiem, var arī rīkot neformālas akcijas, svinīgus pasākumus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Neatsakieties no ielūgumiem piedalīties kolektīvos pasākumos, kur varēsiet gūt labus iespaidus un pat atrast jaunus draugus un atbalstītājus.